Ελλάδα: Έτοιμο το δεύτερο κατάστημα Tesla – Πού είναι; Πότε ανοίγει;

Η Tesla ανοίγει και δεύτερο κατάστημα στην Ελλάδα για να πουλάει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που παράγει, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

  • -
  • -

Η Tesla είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων όσον αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά, παρά το γεγονός ότι ακολουθεί διαφορετικές μεθόδους για να πουλήσει τα μοντέλα της σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει.

Η πρώτη (εμπορική) παρουσία της αμερικανικής μάρκας στην Ελλάδα έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020 στο Golden Hall, με ένα pop-up κατάστημα μέσα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Τον Δεκέμβριο του 2022 ακολούθησε η πρώτη ολοκληρωμένη αντιπροσωπεία, η οποία βρίσκεται στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 7 & Νεαπόλεως). Τώρα έφτασε η στιγμή για επέκταση και στη Θεσσαλονίκη.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9401d2198846fd3dd08c4138e598fbd7.jpg

Πού θα βρίσκεται το κατάστημα της Tesla στη Θεσσαλονίκη;

Η αμερικανική μάρκα κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με την Αθήνα, ξεκινώντας την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη με ένα pop-up κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, το οποίο θα έχει αναβαθμισμένη αισθητική σε σχέση με εκείνο που είχε ανοίξει στο Golden Hall, ώστε οπτικά να είναι πιο κοντά στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω η εταιρεία αυτή την περίοδο.

Δείτε ακόμαTesla: «Οι μπαταρίες μας δε θέλουν ποτέ αντικατάσταση»

Οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και στο σημείο έχει ήδη τοποθετηθεί ένα λευκό Tesla Model Y Performance, καθώς είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα.

Πότε θα ανοίξει το κατάστημα Θεσσαλονίκης της Tesla;

Το pop-up κατάστημα της Tesla αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, επιτρέποντας στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας να έχουν φυσική επαφή με την εταιρεία χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a1fb5f333a16396531a0e2217bf85b66.jpgΑυτό που περιμένουμε να δούμε τώρα, είναι αν η δημιουργία του pop-up καταστήματος στο Mediterranean Cosmos θα ακολουθηθεί από την εγκατάσταση ταχυφορτιστών, κατά τα πρότυπα όσων έπραξε η εταιρεία στο Golden Hall.
Οι εικόνες ανέβηκαν στο fb group "Tesla Fans Greece", όπου υπάρχει μια δραστήρια ομάδα που ανταλλάσσει απόψεις, ενημερώνει και απαντάει σε ερωτήσεις γύρω από όλες τις δραστηριότητες της Tesla, όχι μόνο τα αυτοκίνητά της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...