Το Tesla Model 3 επιτέλους ανανεώνεται - Πότε το περιμένουμε;

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην αγορά, φαίνεται πως ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το αμερικανικό μοντέλο, ακόμη κι αν αυτή έχει τη μορφή facelift.

  • -
  • -

Αρκετές φήμες έχουν ακουστεί από πέρυσι για την ανανέωση του επιτυχημένου Tesla Model 3 και τώρα βλέπουμε τα πρωτότυπα δοκιμών να έχουν ξεκινήσει τις βόλτες. Ένα τέτοιο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, το οποίο στην συνέχεια κατέληξε σε post στο Twitter. Οι πρώτες πληροφορίες για την facelift έκδοση του αμερικανικού μοντέλου είχαν ξεκινήσει κάπου στα τέλη του περασμένου έτους, με το project το οποίο είχε την κωδική ονομασία «Highland» να φημολογείται πως θα περάσει στην παραγωγή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2023.

 

Αν και βαριά καμουφλαρισμένα Model 3 έχουν ξαναβγεί στους δρόμους της Καλιφόρνια, τώρα είχαμε ένα πιο διακριτικά «ντυμένο» να πραγματοποιεί πιθανότατα τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης. Με κάλυψη μόνο στο εμπρός και πίσω μέρος είναι ξεκάθαρο πως εκεί θα βρίσκονται και οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Σίγουρα περιμένουμε φώτα νέας σχεδίασης τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενώ νέος φαίνεται να είναι και ο διαχύτης παίρνοντας έμπνευση από το μεγαλύτερο Model S. Στο πλάι βλέπουμε και τις νέες Hardware 4.0 κάμερες που τοποθετούνται σε όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας, με το Model 3 να είναι το μοναδικό που δεν τις είχε.

Δείτε ακόμη: Tesla Model 3: Τι βλάβες «έβγαλε» σε 5 χρόνια και 250.000 km; [video]

Ακόμη κάποια πληροφορία σχετικά με την επίσημη παρουσίαση δεν έχει ακουστεί, αλλά αν κρίνουμε από την προσπάθεια της Tesla παγκοσμίως να «σπρώξει» το ήδη υπάρχον απόθεμα (υπάρχει σχετική ενότητα και στο ελληνικό site), μάλλον είμαστε αρκετά κοντά στην αποκάλυψη του ανανεωμένου μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...