Mercedes: Νέος τιμοκατάλογος - Ήρθε η Mercedes-AMG EQE SUV 53

Ο νέος επίσημος τιμοκατάλογος της Mercedes-Benz ήρθε έχοντας κάποιες αλλαγές στις τιμές των μοντέλων, αλλά και την προσθήκη της κορυφαίας AMG έκδοσης για την EQE SUV.

  • -
  • -

Νέος τιμοκατάλογος αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes-Benz για το 2023, φέρνοντας αρκετές διαφοροποιήσεις στις τιμές των μοντέλων της, τόσο των συμβατικών, όσο και των ταχύτατων AMG εκδόσεων. Η σημαντικότερη προσθήκη εντοπίζεται στην περίπτωση του ηλεκτρικού SUV της μάρκας, την EQE SUV, η οποία απέκτησε νέα, ισχυρότερη και ακριβότερη AMG εκδοχή. Συγκεκριμένα, μαζί με την EQE 43 4MATIC έρχεται πλέον και η EQE 53 4MATIC, με ακόμη καλύτερες επιδόσεις για εκείνους που αναζητούν οδηγικές συγκινήσεις.

Η Mercedes-AMG EQE SUV 53 στην Ελλάδα

Πλέον, η γκάμα της EQE SUV απαρτίζεται από έξι διαφορετικές εκδοχές, δύο AMG και τέσσερις «συμβατικές». Οι δύο βασικές εκδόσεις χρησιμοποιούν έναν ηλεκτροκινητήρα και κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα, ενώ οι υπόλοιπες έχουν δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση.

Δείτε ακόμη: Πώς ήταν αρχικά το σήμα της Mercedes-Benz; Τι συμβολίζει;

Η νεότερη Mercedes-AMG EQE SUV 53 έχει ένα εντυπωσιακά ισχυρό σύστημα κίνησης που συνολικά αποδίδει 625 ίππους! Στοιχίζει στην Ελληνική αγορά 150.330 € και είναι η ακριβότερη επιλογή στην γκάμα του ηλεκτρικού SUV.

Ποια είναι η ακριβότερη Mercedes-Benz στην Ελλάδα;

Με βάση τον επίσημο τιμοκατάλογο της Mercedes-Benz για το 2023, η ακριβότερη διαθέσιμη έκδοση κάποιου μοντέλου της εντοπίζεται στην γκάμα της εμβληματικής S-Class. H τετράθυρη λιμουζίνα της εταιρείας διατίθεται ως Maybach, απογειώνοντας την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες.

Η Mercedes-Maybach S 680 4MATIC κοστίζει… 338.300 € σύμφωνα με τον νεότερο τιμοκατάλογο, καθιστώντας την μια επιλογή για -πολύ- λίγους. Κινείται από έναν V12 κινητήρα των 6.0 λίτρων που αποδίδει 612 ίππους, χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο υπερ-πολυτελές sedan.

Εδώ μπορείτε να δείτε τον νέο τιμοκατάλογο της Mercedes-Benz για την ελληνική αγορά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...