Tesla Cybertruck: Διέρρευσαν φωτογραφίες του εσωτερικού του

Ένα νέο στιγμιότυπο ενός πρωτοτύπου του Tesla Cybertruck αποκάλυψε το εσωτερικό του ηλεκτρικού pick-up truck και σίγουρα δεν είναι για όλους.

  • -
  • -

Παρά το γεγονός ότι απέχουμε λίγους μήνες μακριά από την έναρξη της παραγωγής, η Tesla εξακολουθεί να κρατά κρυφές αρκετές πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το Cybertruck, όπως είναι η διαμόρφωση του εσωτερικού. Το μόνο που μπορεί να γίνει ώστε να υπάρχει κάποιου είδους πληροφόρηση είναι να βασιζόμαστε στην εμφάνιση των πρωτοτύπων και να προσπαθούμε να αντλήσουμε πληροφορίες από αυτά.

Η Tesla παρουσίασε ένα από αυτά τα πρωτότυπα του Cybertruck στην αποκάλυψη του εργοστασίου που κατασκευάζει για τη διύλιση λιθίου, αφού το χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Elon Musk για να φτάσει στον χώρο της εκδήλωσης. Έτσι, μας έδωσε μία από τις πιο κοντινές ματιές στο όχημα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, επίσημα δεν άφησε να φανεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

1-tesla-cybertruck-ilektriko-pickup-pick-up-timoni-diarroi

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες του Cybertruck που διέρρευσαν;

Ωστόσο, το φως της δημοσιότητας είδαν κάποιες φωτογραφίες οι οποίες φαίνεται να προέρχονται από το ίδιο πρωτότυπο που είδαμε στην εκδήλωση. Σε αυτές μπορούμε να δούμε την καμπίνα του θηριώδους ηλεκτρικού pick-up της Tesla. Οι φωτογραφίες αυτές ανέβηκαν στο φόρουμ Cybertruck Owners Club.

Δείτε ακόμα: Νέος Tesla Supercharger στην Ελλάδα: Πού φτιάχνεται, πότε θα είναι έτοιμος

Η φωτογραφία έχει αποτυπώσει μια καλή ματιά από την οπτική γωνία του οδηγού, περιλαμβάνοντας και την πιο λεπτομερή θεώρηση μέχρι σήμερα στο τιμόνι του Cybertruck. Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, αφού δεν μοιάζει με οποιοδήποτε τιμόνι που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα η Tesla, αλλά ούτε και με κάποιο από άλλη εταιρεία. Μοιάζει με μία μίξη από το yoke που είδαμε στα Model S και Model X και τo κλασικό στρογγυλό τιμόνι. Δεν φαίνεται να διαθέτει μοχλούς πίσω από την στεφάνη και διαθέτει κουμπιά αφής με απτική ανάδραση.

2-tesla-cybertruck-ilektriko-pickup-pick-up-timoni-konsola-diarroi

Η φωτογραφία δείχνει επίσης πόσο βαθύ είναι το ταμπλό στο Cybertruck, κάτι που αναμενόταν με βάση το σχήμα του αυτοκινήτου. Επίσης, δεν μοιάζει πλέον να υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής της κονσόλας ώστε να καθίσει και τρίτος επιβάτης μπροστά, αλλά έχει μια πιο συμβατική διαμόρφωση, παρόμοια με εκείνη που είχαμε δει στο αρχικό Model S.

3-tesla-cybertruck-ilektriko-pickup-pick-up-timoni-diarroi

Η Tesla στοχεύει να ξεκινήσει την παραγωγή του Cybertruck αυτό το καλοκαίρι και να κάνει τις πρώτες παραδόσεις προς το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2023. Η μαζική παραγωγή δεν αναμένεται πριν το επόμενο έτος. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δηλώσει ότι θα αποκαλύψει επίσημα νέες λεπτομέρειες για το Cybertruck όταν θα είναι έτοιμη να κάνει τις πρώτες παραδόσεις.

4-tesla-cybertruck-ilektriko-pickup-pick-up-timoni-othoni-diarroi

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...