Toyota Yaris Cross: Η νέα ειδική έκδοση των 200 μονάδων

Η Toyota προχώρησε στη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης του δημοφιλούς B-SUV με συλλεκτικό χαρακτήρα, που διακρίνεται για την ποιότητα ήχου.

  • -
  • -

Η νέα ειδική έκδοση του Yaris Cross ονομάζεται JBL Limited Edition και δημιουργήθηκε από την Toyota Ισπανίας. Το αυτοκίνητο έχει εξατομικευτεί, περιλαμβάνοντας μοναδικά αισθητικά στοιχεία αλλά και επιπλέον εξοπλισμό, με το ηχοσύστημα της JBL να είναι αυτό που ξεχωρίζει, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ήχο στην καμπίνα.

yaris cross

Εκτός από τα 8 ηχεία, το ηχοσύστημα περιλαμβάνει ένα φορητό ηχείο JBL Flip Essential 2 και ασύρματα ακουστικά JBL Tune Flex, ώστε ο κάτοχος του οχήματος να μπορεί να απολαμβάνει τη μέγιστη μουσική εμπειρία οποιαδήποτε στιγμή, έπειτα από την αποχώρηση από το αυτοκίνητο.

Τι νέο διαθέτει το Yaris Cross JBL

Η ειδική έκδοση του ιαπωνικού B-SUV είναι βαμμένη στο αποκλειστικό πορτοκαλί χρώμα «Kaji», εξοπλίζεται με εξατομικευμένες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ηλιοροφή Toyota Skyview, full LED φωτιστικά σώματα και φιμέ πίσω τζάμια. Στα πλαϊνά του αμαξώματος υπάρχει το λογότυπο JBL, όπως και στα μαρσπιέ.

yaris cross

Τα καθίσματα φέρουν νέες επενδύσεις και είναι θερμαινόμενα, ενώ στο ταμπλό και τις πόρτες διακρίνεται μια πορτοκαλί λωρίδα, που συνδυάζεται ιδανικά με τα μπλε διακοσμητικά «Urban Blue». Ο εξοπλισμός του Yaris Cross είναι πλήρης, με το σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect, τις ψηφιακές οθόνες και τις λειτουργίες υποβοήθησης να καλύπτουν κάθε απαίτηση.  

yaris cross

Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό του Toyota Yaris Cross στην Ελλάδα

Το Yaris Cross JBL Limited Edition θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες στην υβριδική έκδοση με τους 116 ίππους, οι οποίες προορίζονται για την αγορά της Ισπανίας. Οι παραγγελίες στην χώρα έχουν ήδη ανοίξει, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 27.450 €. Όσο για την παραγωγή του, γίνεται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας στο Valenncienes της Γαλλίας. 

πηγή: es.motor1.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...