Έψαχνε την τάπα να βάλει βενζίνη στο Tesla – Πώς τη δικαιολόγησε ο Musk [video]

Η 22χρονη οδηγός δεν κατάλαβε πως είχε στα χέρια της ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αναζητούσε ματαίως την τάπα για τη βενζίνη. Θέση για το αστείο περιστατικό έλαβε και ο ιδιοκτήτης της Tesla.

  • -
  • -

Το να μεταβείς σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων για να βάλεις βενζίνη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν είναι ούτε το πλέον συνηθισμένο πράγμα, ούτε αποτελεσματικός τρόπος. Η 22χρονη Danielle Wright έγινε παγκοσμίως viral, όταν μετέβη σε βενζινάδικο της Μεγάλης Βρετανίας για γεμίσει το ντεπόζιτο ενός Tesla Model Y.

Δύο φίλοι που την αντιλήφθηκαν άρχισαν να την καταγράφουν με την κάμερα του smartphone, γελώντας μέχρι δακρύων και σχολιάζοντας αναλόγως. Η νεαρή προσπαθούσε μανιωδώς να εντοπίσει την τάπα του ρεζερβουάρ περιμετρικά του οχήματος έχοντας στο χέρι τη μάνικα. Φυσικά, αυτό ήταν αδύνατον να συμβεί, καθώς σε ηλεκτρικό δεν υπάρχει υποδοχή για καύσιμο.

Για να σταματήσει να ψάχνει, έπρεπε ένας από τους μάρτυρες του σκηνικού να της το εξηγήσει…αφού πρώτα την τρόλαρε!

Πώς δικαιολόγησε την οδηγό του Tesla o Elon Musk

Με το video να κάνει αμέσως το γύρο του διαδικτύου, ο ιδιοκτήτης της Tesla επιχείρησε να τη δικαιολογήσει μέσω του twitter, λέγοντας αυτά «συμβαίνουν κατά καιρούς» και ότι «κάποιες συνήθειες δύσκολα κόβονται».

Από την πλευρά της η κοπέλα, βλέποντας ότι το συμβάν έχει πάρει μεγάλη έκταση, θέλησε να απαντήσει στα χιλιάδες σχόλια, υποστηρίζοντας: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανα, ήταν το τέλος μιας κουραστικής μέρας και το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουργιο. Μόλις μπήκα στο βενζινάδικο, σκεφτόμουν τα γλυκίσματα που θα αγόραζα από τον πάγκο και όχι το γεγονός ότι το αυτοκίνητό μου δεν χρειάζεται πραγματικά βενζίνη», εξήγησε.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη Elon Musk: «Οι τιμές των Tesla αλλάζουν κάθε μέρα, κι έτσι θα γίνεται πάντα!»

Η Wright είπε ακόμη πως νιώθει απογοητευμένη από ορισμένα σχόλια αν και παραδέχτηκε ότι το λάθος της ήταν ντροπιαστικό, καθώς το Model Υ είναι δικό της και όχι των γονιών ή κάποιου φίλου, εννοώντας ότι γνώριζε πως έχει στα χέρια της ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...