Ρεκόρ συλλήψεων; Η αστυνομία έπιασε 610 οδηγούς σε ένα ΣΚ!

Αρχική πρόθεση ήταν η σύλληψη των οδηγών που συμμετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες, όμως τελικά, η αστυνομία έβγαλε μεγάλη… ψαριά.

  • -
  • -

Στους δρόμους του Arkansas των ΗΠΑ, οι… κόντρες έχουν εξελιχθεί σε ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Οι αρχές αποφάσισαν να δείξουν μηδενική ανοχή στους συγκεκριμένους οδηγούς και έτσι, ετοίμασαν μια μεγάλη επιχείρηση μέσω της οποίας θα προχωρούσαν σε πολλές συλλήψεις. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά είχαν σχεδιάσει. Δεκάδες αστυνομικοί βγήκαν στο δρόμο και η εικόνα των κεντρικών οδών τους εξέπληξε!

Πάνω από 600 άτομα μπήκαν κρατητήριο!

Όπως αναφέρουν οι ντόπιοι, τα μπλόκα της αστυνομίας στήθηκαν σε πάρα πολλά σημεία, ακόμη και σε μέρη που ποτέ ξανά δεν είχαν βρεθεί. Χρησιμοποιήθηκαν 30 αστυνομικοί, με στόχο την αύξηση της οδικής ασφάλειας. Τα ευρήματα όμως, εντυπωσίασαν ακόμη και τους ίδιους. Συγκεκριμένα, ανιχνεύθηκαν τέσσερα παράνομα όπλα και κατασχέθηκαν αμέσως. Το ίδιο συνέβη και με 11,4 κιλά κάνναβης, ενώ εντοπίστηκε ακόμη και μισό κιλό μεθαμφεταμίνης!

Δείτε ακόμη: Τον έπιασαν στον δρόμο με 9 κιλά ηρωίνη - Την είχε κρύψει σε απίστευτο σημείο

Από τους ελέγχους, στο κρατητήριο κατέληξαν πάνω από 30 οδηγοί που βρέθηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ και ένας ακόμη οδηγός που είχε στα χέρια του ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα, οι έλεγχοι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και το βέβαιο σενάριο είναι ότι θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι δρόμοι θα «καθαρίσουν» από παραβάσεις του ΚΟΚ, αλλά και λοιπές παράνομες ενέργειες.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο εντοπισμός των μεθυσμένων οδηγών θα παραμείνει μια από τις βασικότερες προτεραιότητες, καθώς εκείνοι ευθύνονται για ένα πολύ μεγάλο μέρος σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων που γίνονται στη συγκεκριμένη πολιτεία. Οι βαρύτατες ποινές δεν δείχνουν αρκετές για να αποθαρρύνουν τους παραβάτες, οπότε οι εντατικοί έλεγχοι θα εφαρμοστούν για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...