Top 10 Μοντέλα 15-21 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 15-21 Μαΐου

Το ιαπωνικό B-SUV συνεχίζει το σερί παραμονής στην κορυφή της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε

  • -
  • -

Η λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε, διατηρήθηκε σχεδόν αυτούσια. Οι αλλαγές είναι περιορισμένες και αυτές εντοπίζονται σε μία μόλις νέα είσοδο στη πρώτη δεκάδα. Έτσι, για ακόμα μία φορά οι περισσότεροι αναζήτησαν πληροφορίες γύρω από crossover και SUV εκδοχές, με τα επτά από δέκα μοντέλα της λίστας να ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στην κορυφή συναντάμε για ακόμα μία εβδομάδα το Toyota Yaris Cross, το οποίο και χτίζει το δικό του σερί παραμονής στην πρώτη θέση. Δύο μοντέλα της Suzuki, και συγκεκριμένα τα Vitara και S-Cross διατηρούν τη δεύτερη και τρίτη θέση στην κατοχή τους, την ώρα που τα Toyota Yaris και Suzuki Ignis συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Πιο πίσω ακολουθούν τα Kia Picanto, Toyota Aygo X, Hyundai Tucson, ενώ στην ένατη θέση συναντάμε την νέα είσοδο της εβδομάδας, το Skoda Fabia. Το τσέχικο supermini έριξε την BMW X1 στη δέκατη θέση.

Δείτε όλα τα προηγούμενα Top 10 εδώ!

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...