Απίστευτο: BMW κατέληξε σε στάση... σούζας! [video]

Μια BMW Series 5 βρέθηκε με τις δύο ρόδες να ακουμπούν σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος μετά από ατύχημα.

  • -
  • -

Τα περισσότερα ατυχήματα που βλέπουμε στο δρόμο, είναι αρκετά παρόμοια μεταξύ τους. Κάποια οχήματα, Ι.Χ ή επαγγελματικά, είναι χτυπημένα και περιμένουν τις αρμόδιες αρχές. Σε αυτή την περίπτωση όμως, βλέπουμε μια πολύ διαφορετική εικόνα, με ένα αυτοκίνητο... όρθιο πάνω μια κολώνα του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα μια BMW Σειρά 5 να στέκεται με τους δύο εμπρός τροχούς στον αέρα. Αν και δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για το πως συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατόρθωμά του. Η 5άρα υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως και το λευκό sedan στο οποίο προσέκρουσε. Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς τι χάλασε, αλλά αυτοί οι τροχοί υποδεικνύουν ότι πιθανότατα πρόκειται για μια Σειρά 5 με το προαιρετικό πακέτο Sport. Το τι κινητήρα φοράει είναι δύσκολο να το διαπιστώσουμε, γιατί το video δεν δείχνει καθαρά το σήμα και ο πίσω προφυλακτήρας έχει καταστραφεί και δεν φαίνεται.

Δείτε ακόμη BMW πέφτει πάνω σε αστυνομικό στη ΛΕΑ

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο συγκεκριμένος οδηγός πρωτοτύπησε καθώς δε συναντάς και κάθε μέρα μια BMW σε στάση... σούζας.

Yeah, just pull that off the support wire......
by u/InundateTheIgnorant in IdiotsInCars
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...