Tesla Model 2: Τι γνωρίζουμε για το φθηνότερο Tesla

Μία εικόνα μας προϊδεάζει για το νέο Tesla Model 2, το οποίο θα αποτελέσει και το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας

  • -
  • -

Μιλώντας στη συνάντηση των μετόχων της Tesla, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία εξελίσσει δύο νέα μοντέλα που θα αποκαλυφθούν στο άμεσο μέλλον. Πρόκειται για την αισθητική ανανέωση του Model 3, αλλά και το λανσάρισμα του εντελώς καινούργιου Model 2, το οποίο και θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της εταιρείας.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και μία εικόνα στην οποία παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας, το οποίο θα αποτελέσει την πιο προσιτή πρόταση της στην αγορά. Ο Musk ανέφερε πως το Model 2, μαζί με το Model 3, θα βοηθήσουν την καλιφορνέζικη φίρμα να ξεπεράσει τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις ετησίως.

Δείτε ακόμη: Ένα Tesla Cybertruck κόλλησε στη λάσπη! [video]

Βέβαια, θα υπάρξει σημαντικός ανταγωνισμός, αφού η Renault θα λανσάρει το αμιγώς ηλεκτρικό «5» και η Volkswagen το νέο ID.2all. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το φθηνότερο μοντέλο στη γκάμα της Tesla θα έχει μία μπαταρία χωρητικότητας 53 kWh και θα προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη των 400 χιλιομέτρων. Το βασικό ζήτημα είναι το κόστος και υπολογίζεται ότι η τιμή του θα κυμαίνεται από τα 23.000 έως και 25.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...