Video: Ένα Tesla Cybertruck κόλλησε στην λάσπη!

Χρήστης του Twitter δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα Tesla Cybertruck να είναι κολλημένο στη λάσπη.

  • -
  • -

Το Tesla Cybertruck είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ηλεκτρικά οχήματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αναμένεται να μπει σε παραγωγή το τρίτο τρίμηνο του 2023, και υπόσχεται πολύ καλές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Ωστόσο, ένα πρόσφατο video που τράβηξε ο χρήστης του Twitter @stephfischer13 δείχνει ένα Cybertruck κολλημένο στη λάσπη σε ένα χωράφι στην πολιτεία του Τέξας, κάτι που θα μπορούσε να αναστατώσει εκείνους που περιμένουν το ηλεκτρικό φορτηγό να είναι ασταμάτητο. Με μια πιο προσεκτική ματιά, καταλαβαίνουμε ότι είναι στην πραγματικότητα το ίδιο Cybertruck που οδήγησε ο Elon Musk στην τελετή θεμελίωσης του εργοστασίου λιθίου της Tesla πριν από μερικές ημέρες. Άλλωστε, είναι εξοπλισμένο με την ίδια μαύρη σχάρα που εκτείνεται από την οροφή έως το πίσω μέρος της καρότσας.

Δείτε επίσης: Η μητέρα του Elon Musk ήρθε Ελλάδα

Ποιος οδηγούσε το Cybertruck;

Περίπου 5-6 ώρες μετά τη δημοσίευση του αρχικού video, ο ίδιος χρήστης ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το μέρος όπου το Cybertruck φαινόταν να δυσκολεύεται λόγω της κολλώδους λάσπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω Cybertruck δεν φαίνεται να είναι εφοδιασμένο με ελαστικά offroad. Όσο για το ποιος οδηγούσε το φορτηγό, φαίνεται ότι δεν ήταν ο Elon Musk αλλά ο Drew Baglino, ανώτερος αντιπρόεδρος της Tesla στα συστήματα κίνησης και ενέργειας. Εκείνος δημοσίευσε αργότερα ένα tweet, στο οποίο ανέφερε ότι διασκέδασε λασπώνοντας το Cybertruck μετά την τελετή θεμελίωσης.

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...