Αυτοκίνηση – Electromobility 2023: Πότε θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

Το κλειστό γήπεδο Π.Φαλήρου θα φιλοξενήσει από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023» επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και φιλοξενείται σε νέο χώρο, στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAEKWONDO), από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Με κεντρικό σύνθημα «Charge up your ride with electromobility», η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023» έρχεται με νέα μορφή, έχοντας ως στόχο να προσφέρει μια πλήρη και εκτενή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου αυτοκινήτου και των νέων μορφών κινητικότητας. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν και αναμένεται με ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες να λανσάρουν τα τελευταία οικολογικά τους μοντέλα, τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα, τις καινοτόμες τεχνολογίες, τις ρηξικέλευθες ιδέες και τις τολμηρές τάσεις που ενισχύουν το θεσμό της smartlife. Η επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης σκιαγραφείται στη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023». Εκτιμάται ότι την έκθεση θα επισκεφθούν περισσότεροι από 80.000 φυσικοί επισκέπτες, λάτρεις του αυτοκινήτου και των καινοτόμων λύσεων της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), έναν ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία εκθέσεων που βρίσκεται στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμος με κάθε μέσο. Το Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της Αθήνας, στην ευρύτερη περιοχή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, της Πλατείας Νερού, των αθλητικών εγκαταστάσεων Π. Φαλήρου, του Φλοίσβου και της Μαρίνας της Καλλιθέας, έχοντας ήδη καταστήσει την περιοχή ως ένα από τα πλέον πολυσύχναστα και σύγχρονα σημεία του λεκανοπεδίου. Το σύνολο των εγκαταστάσεων του Εκθεσιακού Κέντρου – Κλειστό Π. Φαλήρου, με την πληθώρα κλειστών και ανοιχτών χώρων που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα για τη διεξαγωγή ολοκληρωμένων και πολυεπίπεδων διοργανώσεων υψηλών απαιτήσεων.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε την εξαιρετικά εύκολη προσβασιμότητα του χώρου με ΙΧ, μοτοσυκλέτα αλλά και με μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ στη διάθεση των επισκεπτών θα βρίσκεται και ένας από τους μεγαλύτερους χώρους για εύκολη και δωρεάν στάθμευση των οχημάτων τους.

Δείτε επίσης Τι είπαν για το αυτοκίνητο στο Οικονομικό forum Δελφών

Σημαντική θα είναι και η παρουσία κρατικών φορέων οι οποίοι θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ELECTROMOBILITY 2023», ενώ θα μεταφέρουν τον παλμό της συνεχούς εξελισσόμενης έξυπνης πόλης, οι αρχές της οποίας χαράσσουν το δρόμο του αύριο. Αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης αποτελούν και τα test drives που για ακόμη μία χρονιά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...