Video: Ο φανοποιός που χρησιμοποιεί τούβλα και τσιμέντο!

Κάποιος επέλεξε να επισκευάσει ένα αυτοκίνητο με τούβλα, τσιμέντο και μια σπάτουλα, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

  • -
  • -

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να εμπιστευόμαστε το αυτοκίνητό μας σε έναν φανοποιό ή σε έναν μηχανικό αυτοκινήτων, ανάλογα με τη βλάβη του οχήματός μας. Ο συγκεκριμένος όμως οδηγός που θα δείτε στο βίντεο είχε διαφορετική άποψη ως προς το ζήτημα και αποφάσισε να επισκευάσει μόνος το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σοβαρά χτυπημένο.

Τα κύρια εργαλεία του ήταν μερικά τούβλα, τσιμέντο και μία σπάτουλα. Η πίσω αριστερή μεριά του αυτοκινήτου ήταν διαλυμένη, ο πολυμήχανος όμως οδηγός βρήκε τη λύση. Το κενό που υπήρχε αποφάσισε να το καλύψει στοιβάζοντας τούβλα, το ένα πάνω στο άλλο, τα οποία στερέωνε και κόλλαγε μεταξύ τους με τσιμέντο που σταδιακά στέγνωνε. Αφού πέτυχε τον αρχικό του στόχο και κατάφερε να καλύψει το κενό που υπήρχε, χρησιμοποίησε σπρέι προκειμένου να βάψει μαύρο το χτυπημένο μέρος και να είναι ομοιόμορφο με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. 

Δείτε επίσης: Επισκευάζοντας ένα Audi e-tron GT με 2 τόνους ρύζι! [video]

Στο τέλος, το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να καταλάβει πως το αυτοκίνητο ήταν τρακαρισμένο, και... σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να υποθέσει τον τρόπο επισκευής. Ο συγκεκριμένος κύριος πήγε την ευρηματικότητα σε άλλο επίπεδο.

Δείτε το video:

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...