Πώς μπορούν 2 τόνοι ρύζι να επισκευάσουν ένα Audi e-tron GT; [video]

Υπάρχει η θεωρία πως η υγρασία απομακρύνεται σταδιακά επειδή το ρύζι είναι απορροφητικό υλικό. Λειτουργεί όμως με ένα αντικείμενο στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου;

  • -
  • -

Ένας YouTuber ισχυρίζεται ότι στέγνωσε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Audi που είχε υποστεί ζημιά από τις πλημμύρες βυθίζοντάς το σε ρύζι – υιοθετώντας το ίδιο κόλπο που κάποιοι χρησιμοποιούν για να στεγνώσουν τα βρεγμένα κινητά τηλέφωνα. Ο Rich Benoit, παρουσιαστής του καναλιού Rich Rebuilds στο YouTube, αγόρασε ένα Audi E-Tron GT που είχε υποστεί ζημιά από πλημμύρες.

Ο Rich και η ομάδα του προσπαθούν να ξεκινήσουν τα ηλεκτρικά στο πληγωμένο Audi, χωρίς επιτυχία. Στη συνέχεια, η ομάδα κατασκευάζει ένα κουτί γύρω από το αυτοκίνητο, γεμίζοντάς το με περίπου 2 τόνους ληγμένο ρύζι. Αφού άφησε το αυτοκίνητο εκεί για λίγες μέρες, η ομάδα προσπάθησε να ξεκινήσει ξανά το αυτοκίνητο, και παραδόξως λειτούργησε. Αν και αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κίνδυνοι από τη χρήση ρυζιού για ένα αυτοκίνητο, καθώς σκόνη και άλλα σωματίδια μπορούν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από το νερό, γεγονός παραμένει ότι το εντυπωσιακό αυτό πείραμα στέφθηκε με επιτυχία, δείχνοντάς μας πως πολλές φορές η λύση είναι πιο απλή απ’ ότι νομίζουμε.

Δείτε ακόμη: Τί σημαίνουν τα ονόματα των μοντέλων της Audi

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...