Νέο video: Δοκιμάζουμε το Suzuki S-Cross 1.5 Strong Hybrid

Η αυτόματη επιλογή του οικογενειακού C-SUV της Suzuki, S-Cross, πλέον έρχεται ακόμη πιο εξηλεκτρισμένη με πλήρως υβριδική τεχνολογία αλλά τον ίδιο άκρως πρακτικό χαρακτήρα.

  • -
  • -

Η τελευταία γενιά του Suzuki S-Cross κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς χάρη σε στοιχεία όπως η πρακτικότητα, η αποτελεσματικότητα και η οικονομία που προσφέρει. Τώρα, χάρη στην νέα προσθήκη στο μηχανοστάσιο του ιαπωνικού C-SUV, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει ένα πλήρως υβριδικό οικογενειακό SUV, το οποίο έγινε ακόμη πιο οικονομικό και ξεκούραστο στην πόλη αλλά ταυτόχρονα δεν έχασε τον εκδρομικό και περιπετειώδη χαρακτήρα του… θεωρητικά.

Για πρώτη φορά μπορεί να κινείται αμιγώς ηλεκτροκίνητα, μιας και χρησιμοποιεί ένα full hybrid σύνολο 116 ίππων το οποίο συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ στην προκειμένη περίπτωση επωφελείται και από τα πλεονεκτήματα του συστήματος τετρακίνησης. Μπορεί λοιπόν το νέο S-Cross Strong Hybrid να διατηρήσει την προσωπικότητα που το έκανε τόσο δημοφιλές, αποκτώντας ταυτόχρονα μία ακόμη πιο οικολογική συνείδηση από το ήπια υβριδικό αδερφάκι του; Η απάντηση στη νέα μας video-δοκιμή παραπάνω.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Suzuki S-Cross Strong Hybrid

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...