Ετοιμοπαράδοτο το Ford Ranger Raptor - Αρκεί για να καλυφθεί η ζήτηση;

Η ζήτηση για τη νέα γενιά του πιο σκληροτράχηλου και δυναμικού pick-up της Ford βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το θέμα είναι πότε θα το αποκτήσει κάποιος αν το παραγγείλει τώρα.

  • -
  • -

Ένα γνήσιο off-road υψηλών επιδόσεων, ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί σε κάθε επιφάνεια με αξιοθαύμαστη άνεση, ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογίες. Το νέο Ranger Raptor βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, εντυπωσιάζοντας με τις προδιαγραφές του.

raptor

Το μοντέλο της Ford είναι διαθέσιμο από την τιμή των 68.970 € στην βενζινοκίνητη έκδοση με τον V6 3.0 EcoBoost κινητήρα των 292 ίππων και 491 Nm ροπή. Το Raptor προσφέρεται και ως diesel με τον 2.0 EcoBlue των 210 ίππων και τη ροπή των 500 Nm, ωστόσο, το 80% των παραγγελιών στην Ελλάδα αφορά την έκδοση βενζίνης.

Πότε θα πάρεις το Raptor αν το παραγγείλεις τώρα

Οι παραγγελίες για το Ranger Raptor ξεκίνησαν από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι τιμές, δηλαδή από τον Μάιο του 2022. Οι πρώτοι πελάτες όμως, περίμεναν αρκετό διάστημα έως ότου παραλάβουν το αυτοκίνητο, λόγω των καθυστερήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα.

raptor

Αντίθετα, όσοι προχωρήσουν στην παραγγελία αυτή την στιγμή, θα το έχουν στα χέρια τους άμεσα. Όπως ενημερωθήκαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μοντέλου στη χώρα μας, η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford αναμένει την επόμενη εβδομάδα πάνω από 100 μονάδες του Raptor.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του νέου Ford Ranger Raptor

raptor

Τα αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη στο καράβι – κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Ταϊλάνδης - και σε λίγες μέρες θα πάρουν θέση στις επίσημες εκθέσεις. Οπότε, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το Raptor τώρα, ανήκουν στους τυχερούς, αφού θα το παραλάβουν σχεδόν την ίδια στιγμή.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...