Απίστευτο: Βρέθηκαν 3 ολοκαίνουρια Tesla Roadster στην Κίνα

Τρία άθικτα Tesla Roadster βρίσκονται σε λιμάνι της Κίνας από το 2010, και τώρα ήρθε η στιγμή να βγουν στο δρόμο για 1η φορά.

  • -
  • -

Εάν δεν προλάβατε να αγοράσετε ένα αυθεντικό Tesla Roadster πριν από χρόνια, ίσως είναι τώρα η ευκαιρία σας. Τρία πρωτότυπα Roadster βρέθηκαν να κάθονται σε εμπορευματοκιβώτια στην Κίνα και τώρα πωλούνται. Βρίσκονται παρατημένα σε ένα λιμάνι από το 2010, με τα έξοδα αποθήκευσης για όλο αυτό το διάστημα να πληρώνονται κανονικά από τον ιδιοκτήτη τους.

Δύο από τα Roadsters είναι το μοντέλο Sport, το ένα σε χρώμα Radiant Red και το άλλο σε Very Orange, ενώ το τρίτο είναι ένα βασικό μοντέλο Very Orange. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κινητήρια σύνολα των Roadsters παραμένουν μυστήριο, καθώς η Gruber Motor Company, η εταιρεία που ανέλαβε να επαναπατρίσει τα τρία αυτοκίνητα στις ΗΠΑ, δεν μπορεί να γνωρίζει την κατάσταση των μπαταριών τους, ούτε και πολλές άλλες πληροφορίες, έως ότου τα αυτοκίνητα φτάσουν στα χέρια της.

tesla

Η κατάσταση των Tesla Roadster και η πιθανότητα πώλησης

Η εταιρεία σχεδιάζει να στείλει τα τρία Tesla Roadster στην Αμερική, εκτός εάν κάποιος έχει προλάβει να τα αγοράσει μέχρι τότε και προτιμά να μεταφερθούν αλλού. Μόλις τα αυτοκίνητα τεθούν στην κατοχή της Gruber Motor, η εταιρεία θα ολοκληρώσει την πλήρη τεχνική εξέταση των τριών μοντέλων. Τα αυτοκίνητα φαίνονται καινούργια, με εικόνες που αποκαλύπτουν δύο αυτοκίνητα με χάρτινα πατάκια σαν αυτά που θα τοποθετούσε ένας αντιπρόσωπος για να προστατεύσει τα αληθινά. Το τρίτο της παρέας έχει ακόμα το πλαστικό του κάλυμμα στο κάθισμα του συνοδηγού. Είναι αμφίβολο εάν τα αυτοκίνητα έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες.

Δείτε επίσης: Νέα έκδοση Tesla Model 3

Η Gruber δέχεται προσφορές για τα τρία Tesla, για όλα μαζί ή για κάποιο ξεχωριστά, και προσφέρεται να ταξιδέψει στην Κίνα για να συναντήσει υποψήφιους αγοραστές. Κάθε ένα από τα τρία Roadster έχει κλειστά κουτιά στο πορτμπαγκάζ που η εταιρεία υποθέτει ότι είναι τα καλώδια φόρτισης. Κάθε ένα συνοδεύεται επίσης από ένα μεγαλύτερο κουτί, που ο Gruber πιστεύει ότι περιλαμβάνει τη σκληρή οροφή (hard top) και τη θήκη μεταφοράς της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...