Στην Ελλάδα το νέο Nissan Leaf – Τιμές και εκδόσεις

Ξεκίνησε στην Ελλάδα η διάθεση του ανανεωμένου ηλεκτρικού Nissan Leaf, στο οποίο έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να παραμείνει επίκαιρο. Δείτε τι άλλαξε και πόσο κοστίζει στη χώρα μας.

  • -
  • -

Το αμιγώς ηλεκτρικό hatchback της Nissan, το Leaf, υποβλήθηκε σε facelift και πλέον κυκλοφορεί στην Ελλάδα με ανανεωμένη και δυναμική εμφάνιση, καθώς και με περισσότερες τεχνολογικές λύσεις. Το νέο μοντέλο διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με κλειστή, ενιαία μάσκα που πλαισιώνεται από ανανεωμένους προβολείς και πιο σπορ προφυλακτήρα.

Το νέο έμβλημα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι ορατό τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ οι μαύρες ζάντες 16 και 17 ιντσών με λευκές άκρες ολοκληρώνουν την κομψή εμφάνιση του Leaf. Επιπλέον, το μοντέλο προσφέρει μια νέα γκάμα χρωμάτων με έξι διαφορετικές αποχρώσεις και δύο διχρωμίες.

nissan-leaf-ilektriko-facelift-ananeosi-2023

Περισσότερη συνδεσιμότητα και ασφάλεια για το ανανεωμένο Nissan Leaf

Το ψηφιακό υπόβαθρο του Leaf έχει επίσης ενισχυθεί, με το σύστημα πολυμέσων NissanConnect να πρωτοστατεί, παρέχοντας πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως Android Auto και Apple CarPlay. Η εφαρμογή NissanConnect για smartphones επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν εξ αποστάσεως λειτουργίες του οχήματος, όπως ο κλιματισμός, κάνοντας σημαντικά πιο εύκολη την καθημερινότητα του χρήστη.

Δείτε ακόμα: Τα 5 εντυπωσιακά στοιχεία του Nissan Leaf που δεν ήξερες!

Επιπλέον, η Nissan έχει δώσει έμφαση και στην ασφάλεια, εξοπλίζοντας το Leaf με χαρακτηριστικά που ενισχύουν την αίσθηση σιγουριάς που έχουν οδηγός και επιβάτες, όπως η τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility, μια σουίτα χαρακτηριστικών ασφαλείας που περιλαμβάνει Intelligent Cruise Control, Lane Departure Warning και Emergency Braking.

nissan-leaf-ilektriko-facelift-2023-esoteriko-kampina-othoni-timoni

Το Leaf είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των συνεχών βελτιώσεων στην τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων και με αυτή τη νέα έκδοση, στοχεύει να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Είναι ένα ευέλικτο όχημα που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε οδηγού και έχει μέγιστη αυτονομία 385 km.

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο, το Leaf αποτελεί μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για τους πελάτες που θέλουν να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα και να συμβάλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον. Το ανανεωμένο μοντέλο αποτελεί μία σημαντική επιλογή στην ελληνική αγορά, όπου η ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

  • Nissan LEAF Acenta 40 kWh: 35.980 ευρώ
  • Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh: 37.990 ευρώ
  • Nissan LEAF Techna 40 kWh: 39.180 ευρώ
  • Nissan LEAF Acenta 62 kWh: 39.400 ευρώ
  • Nissan LEAF N-Connecta 62 kWh: 40.400 ευρώ
  • Nissan LEAF Techna 62 kWh: 43.900 ευρώ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...