Νέο Ford Kuga Graphite Tech Edition: Ξεχωριστό χρώμα, προηγμένα συστήματα οδήγησης

Το νέο Kuga Graphite Tech Edition συνδυάζει στιλιστικές αναβαθμίσεις με τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού τελευταίας γενιάς.

  • -
  • -

Το νέο Kuga Graphite Tech Edition εισάγει για πρώτη φορά στην οικογένεια του μοντέλου την χρωματική επιλογή Grey Matter της Ford, διαθέτοντας συγχρόνως στο βασικό εξοπλισμό τα πιο περιζήτητα και προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού στην κατηγορία των SUV μοντέλων. Είτε παρκάροντας «χωρίς χέρια» μέσα στην πόλη, είτε ακολουθώντας αυτόματα τη ροή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Η νέα έκδοση προσφέρεται στους πελάτες αποκλειστικά με το Plug-In Hybrid σύνολο, το οποίο είναι και αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2021 και το 2022. Η έκδοση Graphite Tech Edition που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας, είναι διαθέσιμη για παραγγελία σε αγορές σε όλη την Ευρώπη, με τις πρώτες παραδόσεις σε πελάτες να ξεκινούν από τον Ιούνιο.

back

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Ford Kuga Plug-in Hybrid

Grey Matter για αγοραστές με εκλεπτυσμένο γούστο

Το γκρι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές χρώμα για τους αγοραστές αυτοκινήτων της Ευρώπης αντιπροσωπεύοντας το 27% των επιλογών όσον αφορά τις πωλήσεις νέων οχημάτων στη Γηραιά Ήπειρο το 2022. Διαθέσιμο στη γκάμα του Ford Kuga μόνο για την συγκεκριμένη έκδοση, το Grey Matter προσφέρει μια αντίθεση μαζί με τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών που διαθέτουν φινίρισμα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

side

Η νέα έκδοση προσφέρει επίσης στάνταρ το πακέτο ST-Line Enhancement Pack, που περιλαμβάνει εξωτερικά μια μεγάλη πίσω αεροτομή και κόκκινες δαγκάνες φρένων, καθώς και πεντάλ αλουμινίου και επένδυση μαρσπιέ στο εσωτερικό, που συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας σπορ εμφάνισης. Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραγγείλουν το Black Package, το οποίο προσφέρει ένα εντυπωσιακό μαύρο φινίρισμα για την οροφή, τα γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών, τους εμπρός αεραγωγούς και την πίσω αεροτομή - καθώς και gloss black ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Συστήματα υποστήριξης οδηγού στο βασικό εξοπλισμό

Σχεδόν το 50% όλων των νέων Kuga παραγγέλθηκαν το 2022 με το Driver Assistance Pack, έναντι 40% το 2021. Η συγκεκριμένη σουίτα τεχνολογιών έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οδήγηση λιγότερο απαιτητική με συστήματα που μπορούν να ακολουθούν αυτόματα τη ροή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, να προειδοποιούν για οχήματα στο τυφλό σημείο του οδηγού, να προσαρμόζουν αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητα σύμφωνα με τις αναρτημένες πινακίδες ταχύτητας, να επιτρέπουν hands-free ελιγμούς στάθμευσης και πολλά άλλα.

inte

Στάνταρ προσφέρεται επίσης το Technology Pack, που βοηθά τους οδηγούς να βλέπουν καθαρά το δρόμο με προβολείς LED οι οποίοι μπορούν να περιορίσουν αυτόματα την αντανάκλαση για τους άλλους χρήστες του δρόμου. Επίσης, ένα head-up display βοηθά τους οδηγούς να διατηρούν τα μάτια τους στο δρόμο, προβάλλοντας στο οπτικό τους πεδίο πληροφορίες όπως η ταχύτητα του οχήματος και οι οδηγίες πλοήγησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...