Peugeot 3008: Νέα, ειδική έκδοση με 5.400 € χαμηλότερη τιμή!

Η νέα, πιο προσιτή έκδοση που λάνσαρε η ελληνική Peugeot χαμηλώνει το κατώφλι τιμής του δημοφιλούς SUV, ενώ είναι και ετοιμοπαράδοτη.

  • -
  • -

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot έχει... πολύ ευχάριστα νέα για όσους σκέφτονται να αποκτήσουν ένα 3008, ή αναζητούν γενικότερα ένα κορυφαίο SUV αυτής της κατηγορίας, αφού ανακοίνωσε μια νέα, σημαντικά χαμηλότερη τιμή για το δημοφιλές μοντέλο της.

Πιο συγκεκριμένα, με το λανσάρισμα μιας νέας, ειδικής έκδοσης του 3008 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, το κατώφλι εισόδου στην γκάμα του μοντέλου είναι πλέον 27.900 €. Μέχρι πρότινος, η πιο προσιτή επιλογή της γκάμας ήταν η έκδοση Active Plus, με τιμή 33.300 €. Επιπλέον, αυτή η χαμηλότερη τιμή συνοδεύεται και από άμεση παράδοση, αφού ισχύει μόνο για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού, που έχει εξασφαλίσει η αντιπροσωπεία της Peugeot για την ελληνική αγορά. Έτσι, ο αγοραστής ενός 3008 μπορεί σήμερα να εξοικονομήσει 5.400 €, αλλά και να το αποκτήσει άμεσα!

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/edfb6e9a9fe6d16fdc942f10f067af61.jpg

Το Peugeot 3008 είναι ένα crossover SUV που προσφέρει υψηλή θέση οδήγησης, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και ευρύχωρο εσωτερικό. Διατίθεται με μια σειρά κινητήρων, όπως βενζίνη, diesel και plug-in υβριδικό, ενώ προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και στη βασική έκδοση. Αυτός περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ένα infotainment με οθόνη αφής, αυτόματο κλιματισμό και μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με αυτή τη νέα έκδοση, το Peugeot 3008 είναι πλέον ακόμη πιο προσιτό και αποκτά έτσι εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Δείτε ακόμα: Peugeot e-208 GT: Γίνεται να κάψει λιγότερο απ' όσο λέει το εργοστάσιο;

Συνολικά, η πρόταση της Peugeot Ελλάδας για το 3008 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο. Φυσικά, αφού ισχύει μόνο για έτοιμα προς παράδοση αυτοκίνητα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να δράσουν γρήγορα, αν θέλουν να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...