Premium οικογενειακό 190 ίππων με κατανάλωση 4,8 lt/100 km – Ποιο είναι;

Διαθέτει χώρους για μια οικογένεια, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και πολυτέλεια, αλλά και έναν αποδοτικό diesel κινητήρα που… ξεχνάει να κάψει!

  • -
  • -

Η premium κατηγορία αυτοκινήτων έχει μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Ειδικά στα οικογενειακά μοντέλα, πολλοί ζητούν την ασφάλεια που προσφέρουν, αλλά και την κορυφαία ποιότητα κύλισης για να πραγματοποιούν άνετα ταξίδια. Στις μεγάλες αποστάσεις όμως, οι diesel κινητήρες έχουν ασυναγώνιστη αποδοτικότητα. Για αυτό και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που αναφερόμαστε, διαθέτει πετρελαιοκινητήρα!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύνολο 2.0 λίτρων με 190 ίππους, το οποίο δεν καίει περισσότερα από 4,8 λίτρα ανά 100 km κίνησης. Με το ρεζερβουάρ των 60 λίτρων μπορεί να κάνει ακόμη και πάνω από 1.000 km χωρίς επίσκεψη στο πρατήριο, ενώ οι επιδόσεις είναι παραπάνω από ικανοποιητικές με 0-100 km/h σε 6,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 235 km/h. Μάλιστα, συνδυάζεται με ένα κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Φυσικά αναφερόμαστε στην BMW 320d, ένα κορυφαίο premium sedan της μεσαίας κατηγορίας, με χώρους που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της μέσης οικογένειας (πορτμπαγκάζ 480 λίτρα) και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα. Ανάμεσα στα highlights του μοντέλου συγκαταλέγεται η οδική συμπεριφορά, τομέας που τα BMW πάντα ξεχώριζαν, αλλά και η τεχνολογία, με τις μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό να κλέβουν την παράσταση. Αυτή του infotainment έχει διαγώνιο 14,9 ιντσών!

Χάρη στα 400 Nm ροπής του κινητήρα οι προσπεράσεις είναι εύκολες σε κάθε είδους οδικό δίκτυο και το σύστημα mild hybrid βοηθάει τόσο στην εξοικονόμηση καυσίμου, όσο και στην άμεση παροχή ισχύος στο πάτημα του γκαζιού. Η αρχική τιμή είναι 54.200 €, ένα λογικό νούμερο για όσα προσφέρει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και την κατηγορία στην οποία εντάσσεται, ενώ δεν λείπει τίποτα ουσιαστικό από το βασικό πακέτο εξοπλισμού.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, εδώ θα βρείτε την αναλυτική δοκιμή της, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλα τα αντίστοιχα στοιχεία και για την υπόλοιπη γκάμα εκδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...