Οικογενειακό SUV με 720 lt πορτμπαγκάζ, 131 ίππους και τιμή 25.900 € - Ποιο είναι;

Συνδυάζει κορυφαία άνεση και πρακτικότητα με υψηλή απόδοση και οικονομία καυσίμου, ενώ έχει και τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στην κατηγορία του.

  • -
  • -

Τo C-SUV που θα δείτε παρακάτω ενστερνίζεται τη μακρά παράδοση του κατασκευαστή του και είναι το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας του, χάρη στην προηγμένη ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions που απορροφά ιδανικά κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος, αλλά και στα καθίσματα Advanced Comfort που κάνουν κάθε ταξίδι και διαδρομή ξεκούραστη και απολαυστική.

Η εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα που είναι συρόμενα (150 mm), πλήρως ανακλινόμενα και έχουν ρυθμιζόμενη κλίση της πλάτης (5 θέσεις). Ο χώρος αποσκευών μπορεί να διαμορφωθεί από 580 έως 720 lt με τα καθίσματα σε όρθια θέση και μπορεί να φτάσει έως και τα 1.630 lt όταν αναδιπλωθούν, τιμές που δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία!

Στο κορυφαίο επίπεδο άνεσης συμβάλλει ο πλούσιος εξοπλισμός, με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’, οθόνη αφής 8’’ στο ταμπλό για ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και πλοήγηση και 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού που κάνουν την οδήγηση πιο ξέγνοιαστη κι ευχάριστη.

Εκτός δρόμου, τα 230 mm απόστασης από το έδαφος, κορυφαία τιμή που θα ζήλευαν ακόμη και τετρακίνητα pick-up, και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control τονώνουν τον εκδρομικό χαρακτήρα του. Το τελευταίο αποτελεί μέρος όλων των εκδόσεων εκτός της βασικής μεν, αλλά σίγουρα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη άνεση στις off-road περιηγήσεις. Σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, οι επιλογές από το πρόγραμμα προσαρμόζουν τα ηλεκτρονικά αναλόγως των συνθηκών (χιόνι, λάσπη, άμμος), ενώ υπάρχει και Hill Assist Descent για τις δύσκολες ολισθηρές καταβάσεις.

Υψηλή απόδοση και οικονομία εξασφαλίζει και το προηγμένο μοτέρ βενζίνης PureTech 1.2 των 131 ίππων που βρίσκεται κάτω από το καπό. Το 3κύλινδρο σύνολο καταφέρνει να χαρίζει αξιοσέβαστες επιδόσεις και ταυτόχρονα να καίει μόλις 6,2 lt/100km.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε τόση ώρα αναφερόμαστε στην εξαιρετική επιλογή από την Citroen για όσους ψάχνουν ένα ευρύχωρο και κυρίως άνετο οικογενειακό SUV. To C5 Aircross αποτελεί μία από τις ιδανικότερες επιλογές της C-SUV κατηγορίας για όσους θέλουν να σημειώνουν χιλιάδες εκδρομικά χιλιόμετρα με μηδενικούς περιορισμούς από πλευράς χώρων και άνεσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την παραπάνω έκδοση 1.2 PURETECH 130 S&S FEEL η οποία πλέον κοστίζει σχεδόν 6.000 € λιγότερο, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή της αυτόματης έκδοσης του μοντέλου με το ίδιο μοτέρ βενζίνης.

c5

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...