Ποιο αυτοκίνητο διαφημίζει ο David Beckham; [video]

Πανίσχυρο βενζινοκίνητο ή ακόμα πιο ισχυρό ηλεκτρικό; Ο David Beckham δεν ξέρει τι να διαλέξει, αφού απολαμβάνει και τις δύο εκδόσεις του νέου coupe.

  • -
  • -

Σε ένα νέο βίντεο, η Maserati βασίστηκε στην εικόνα του David Beckham για να δώσει ένα μήνυμα. Με τίτλο «GranTurismo and David Beckham - From you to a new you», ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου οδηγεί τη νέα Maserati Gran Turismo και η απόλαυση της οδήγησης είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό του.

Στο βίντεο, ο άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου οδηγεί τη νέα Maserati GranTurismo των 550 PS, η οποία χρειάζεται μόλις 3,9 δευτερόλεπτα για να αγγίξει τα 100 km/h και κοστίζει πάνω από 200.000 €. O θρύλος από το Chingford του Λονδίνου, όπως φαίνεται στο βίντεο μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την οδηγική εμπειρία της μιας κίτρινης GT, όμως ο... άλλος του εαυτός βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, αφού απολαμβάνει μια μαύρη, αθόρυβη αλλά ακόμα πιο γρήγορη, ηλεκτρική Maserati GranTurismo Folgore των 760 ίππων.

Δείτε το video με τον David Beckham και τις δύο εκδοχές της Maserati GranTurismo:

Άλλοι διάσημοι που διαφήμισαν αυτοκίνητα

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν πολύ συχνά ποδοσφαιριστές και γενικότερα διασημότητες της παγκόσμιας κοινότητας προκειμένου να διαφημίσουν τα αυτοκίνητα τους είτε με βίντεο είτε μέσω ενός ποστ στα social media καθώς η εμπορικότητα τέτοιων προσωπικοτήτων αυξάνει κατακόρυφα τις πωλήσεις τους. Τα παραδείγματα είναι πραγματικά πολλά με το πιο γνώριμο για εμάς να είναι αυτό του Κώστα Τσιμίκα, του Έλληνα άσσου της Λίβερπουλ να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Lamborghini Huracan που έχει.

Χαρακτηριστικά επίσης είναι τηλεοπτικό σποτ της Hyundai στο Super Bowl του αμερικανικού ποδοσφαίρου το 2019, στο οποίο συμμετείχε ο γνωστός ηθοποιός Jason Bateman ενώ τις εντυπώσεις είχε κλέψει και η συλλογή των supercars του Lionel Messi, του μάγου από το Ροζάριο, η οποία περιλάμβανε μία Pagani Zonda του 1999 η οποία κοστολογείται γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ, δύο Maserati GranTurismo, ένα Audi R8 V10, ένα Dodge Charger SRT8, μία Cadillac Escalade και ένα Range Rover Vogue.

maserati

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...