Ο Κώστας Τσιμίκας και η Lamborghini του – Δείτε ποιο supercar κυκλοφορεί

Με τόσα χρήματα που κερδίζει ετησίως από το ποδόσφαιρο, ο Τσιμίκας δεν θα μπορούσε να αγοράσει κάτι λιγότερο από αυτό το αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του στο Λίβερπουλ, έχοντας γίνει σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων της ιστορικής αγγλικής ομάδας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, αμείβεται με περίπου 2,6 εκατ. λίρες ετησίως, δηλαδή πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Με τόσα χρήματα, ο 26χρονος αμυντικός, προφανώς και μπορεί να αποκτήσει οτιδήποτε επιθυμεί.

tsimikas

Πρόσφατα, στον προσωπικό του λογαριασμό σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με το νέο του αυτοκίνητο. Ο Τσιμίκας ποζάρει δίπλα σε μια αστραφτερή Lamborghini χρώματος μπλε. Αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα το μοντέλο, πρόκειται για την Huracan cabrio, ένα υπέροχο και πανίσχυρο supercar το οποίο στην Αγγλία κοστίζει από περίπου 200.000£.

Εντύπωση κάνει πως, το νέο απόκτημα του ποδοσφαιριστή είναι αριστεροτίμονο και όχι δεξιοτίμονο, όπως επιβάλλουν οι νόμοι στην Αγγλία. Βέβαια, μπορεί να το αγόρασε και στην Ελλάδα, καθώς στις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε, το περιβάλλον δείχνει ελληνικό. Όπως και να έχει, καλορίζικο στον «Greek Scouser» της ομάδας του Λίβερπουλ.

tsimikas

Δείτε εδώ τη δοκιμή της Lamborghini Huracan STO στην πίστα

Φυσικά, οι εικόνες που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, συγκέντρωσαν πληθώρα εγκωμιαστικών σχολίων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...