Πώς μια 66χρονη έκανε ζημιά 3.000.000 $ με τη Rolls-Royce της

Η 66χρονη γυναίκα έφυγε με την πανάκριβη Rolls Royce από τη αυλή και κατέληξε στην παραλία. Στο διάβα της παρέσυρε ένα μοναδικό γλυπτό.

  • -
  • -

Ένα ασυνήθιστο ατύχημα σημειώθηκε στην πολυδιαφημισμένη περιοχή Palm Beach της Φλόριντα, με πρωταγωνίστρια μια κυρία. Η 66χρονη οδηγώντας μια Rolls Royce Dawn πέρασε μέσα από μια αυλή σπιτιού και κατέληξε στην παραλία όπου και ακινητοποιήθηκε το ακριβοθώρητο αυτοκίνητο.

Στην αυλή της πολυτελούς οικίας εκτίθεντο ένα μοναδικό άγαλμα αξίας 3 εκατ. δολαρίων, το οποίο και παρέσυρε η κυρία με την RR. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS 12, εκτός από τη ζημιά στο γλυπτό, η οδηγός καλείται να πληρώσει τα έξοδα και για τις υπόλοιπες φθορές που προκάλεσε. Σε αυτές προστίθενται 10.000 δολάρια για τον τοίχο που χώριζε τη παραλία από τον δρόμο, 50 $ για ένα πεζοδρόμιο και 50 $ για έναν φράχτη που κατεδάφισε.

 agalma

Δεν θυμόταν τίποτα η 66χρονη

Ζημιά υπήρξε και στο υπερπολυτελές αυτοκίνητό της, το οποίο κοστίζει 360.000 $ και μετά από τόσα χτυπήματα ήταν λογικό να καταστραφεί μερικώς το μπροστινό μέρος.

Η γυναίκα σύμφωνα με το Palm Beach Daily News, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Κατά την κατάθεσή της, ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν τίποτα από το ατύχημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...