Ferrari F8 Tributo ετοιμάζεται για ρεκόρ στα.... Μετέωρα! Μάθε πού και πότε

Ο Ιταλός Fabio Barone έρχεται στη χώρα μας για να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ με ένα εξωτικό αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ferrari Club Passione Rossa έρχεται για ακόμα μία φορά στη χώρα μας, αλλά αυτή τη φορά διοργανώνοντας μία διαφορετική εκδήλωση. Ο Fabio Barone κρύβεται πίσω από πλήθος event που έχουν να κάνουν με τα ιταλικά supercar, δείχνοντας μάλιστα μεγάλη προτίμηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, ο Ιταλός έχει φέρει εις πέρας μία σειρά από διαφορετικές προκλήσεις το τελευταίο διάστημα, έχοντας στην κατοχή του τέσσερα παγκόσμια ρεκόρ Guinness, τα οποία αφορούν την κάλυψη συγκεκριμένων διαδρομών στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Δείτε ακόμη: Tρίχρονος ντριφτάρει με Ferrari! [video]

Το τελευταίο από αυτά σημειώθηκε το 2021 όταν ταξίδεψε από το κέντρο της Ρώμης στο Βόρειο Ακρωτήρι της Νορβηγίας σε λιγότερο χρόνο από όσο προβλέπει το Google Maps, και μάλιστα χωρίς παραβίαση του ορίου ταχύτητας! Ο χρόνος που το κατάφερε ήταν λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Η Ferrari θα ξεκινήσει από το χωριό Κατράκι

Στην Ελλάδα στοχεύει σε ένα διαφορετικό ρεκόρ, το οποίο θα έχει πιο αγωνιστικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, ο Barone θα έχει στη διάθεση του μία ειδικά τροποποιημένη Ferrari F8 Tributo και θα αποπειραθεί να σπάσει το ρεκόρ στο δρόμο από το χωριό Κατράκι έως τα Μετέωρα, σε μία διαδρομή μήκους 4 χιλιομέτρων. Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς ο δρόμος θα είναι κλειστός προς την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της απόπειρας του ρεκόρ. Ο Barone θα αποπειραθεί να κάνει το ρεκόρ στις 25 Απριλίου, ενώ η προσπάθεια του θα μεταδοθεί ζωντανά από τις κάμερες που θα είναι τοποθετημένες στο αυτοκίνητο. Σημειώστε, πως η αποκάλυψη του αυτοκινήτου θα γίνει στις 23 Απριλίου στο Mouzaki Palace Hotel & Spa στις 11:00 – 12:00 πμ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...