Video: 3χρονος Τούρκος ντριφτάρει με Ferrari 1.000 ίππων!

Φυσικό ταλέντο στην οδήγηση είναι ένας Τούρκος μόλις 3 χρονών, ο οποίος έχει τόσο καλό έλεγχο του αυτοκινήτου ώστε να μπορεί να ντριφτάρει ακόμα και με Ferrari 1.000 ίππων!

  • -
  • -

Ο Τούρκος Zayn Sofuoglu έχει κάνει το internet να παραμιλάει με το ταλέντο του στην οδήγηση, αφού παρά την πολύ μικρή του ηλικία μπορεί να οδηγήσει με άνεση ακόμα κι ένα εξωτικό supercar όπως η Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων.

Στο τελευταίο του video ο πιτσιρικάς είναι πίσω από το τιμόνι της Ferrari SF90 Stradale του πατέρα του και κάνει «donuts», δηλαδή περιστρέφει το αυτοκίνητο επί τόπου, κάνοντας τα πίσω ελαστικά να βγάλουν καπνούς. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο 3χρονος Τούρκος δεν κάνει κάποιο λάθος, εκτελώντας άριστα την επίδειξη δεξιοτεχνίας.

ferrari-sf90-stradale-Zayn-Sofuoglu-drift

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sofuoglu οδηγεί τη συγκεκριμένη Ferrari, καθώς στον λογαριασμό που έχει το όνομά του στο Instagram έχουν ανέβει κι άλλα video. Σε αυτά τον βλέπουμε να βγάζει τη Ferrari από το garage και να τη βάζει πάλι στη θέση της, αλλά τον βλέπουμε και να οδηγεί το υβριδικό τέρας δύναμης της Ferrari σε πίστα και μάλιστα σε γρήγορο ρυθμό.

Δείτε ακόμα: Νέο ρεκόρ Guinness: Drift στα 230 km/h χωρίς χέρια! [video]

Χάρη στα παραπάνω video ο Sofuoglu έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Instagram, καθώς αυτά που κάνει είναι εντυπωσιακά ακόμα και για ενήλικες, πόσο μάλλον για ένα τόσο μικρό παιδί. Μάλιστα, τα κατορθώματά του έφτασαν μέχρι τον Ερντογάν, με τον Τούρκο πρόεδρο να τον επισκέπτεται για να τον δει από κοντά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...