Διάκριση για BMW Σειρά 5 Sedan και BMW Σειρά 5 Touring

Κέρδισαν το iF Product Design Award 2011

  • -
  • -

Το 2011 υποδέχεται δύο νέα μοντέλα της BMW Σειράς 5 Sedan και Touring  καταξιωμένα με την διάκριση iF award, για την εξαιρετική τους σχεδίαση. Με αυτή τη διεθνή διάκριση, το International Forum Design τιμά για μία ακόμα φορά την υψηλή αισθητική του BMW Group Design. Μετά το 2011 Design Award της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και το 2010 red dot, το βραβείο iF σηματοδοτεί ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία επιτυχίας της νέας BMW Σειράς 5.

Από το 1953 που θεσπίστηκε, το iF Product Design Award θεωρείται η κορυφαία διάκριση που απονέμεται σε ένα προϊόν ξεχωριστής σχεδίασης. Η ετικέτα iF τιμά τα εξαιρετικά σχεδιαστικά επιτεύγματα και λειτουργεί σαν οργανισμός, όπου οι εταιρίες παραθέτουν τα προϊόντα τους για επαγγελματική αξιολόγηση της σχεδιαστικής τους ποιότητας, από μία διεθνή επιτροπή ειδικών. Ο διαγωνισμός του 2011 προσέλκυσε συνολικά 2.756 προϊόντα από 1.121 συμμετέχοντες από 43 χώρες. Στην κατηγορία Transportation Design, οι BMW Σειρά 5 Sedan και Touring κατάφεραν να πείσουν τους κριτές. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο μοντέλα είναι υποψήφια για την κατάκτηση του iF Gold Award που τιμά τα 50 ‘καλύτερα από των καλύτερων’.

Η κορυφαία ποιότητα του BMW Group Design αναγνωρίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στο θεσμό iF Product Design Award. Το 2010 το βραβείο δόθηκε στη μοτοσικλέτα BMW F 800 R, ενώ το 2009 το BMW Group σάρωσε οκτώ βραβεία. Το 2008, η BMW Σειρά 3 Cabrio και η μοτοσικλέτα BMW G 650 Xcountry κέρδισαν την εύνοια των κριτών, ενώ το 2007 η BMW Σειρά 3 Coupé έλαβε το iF Gold Award σαν ένα από τα 50 καλύτερα προϊόντα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...