Πώς θα αγοράσεις ένα καινούριο Opel με έκπτωση έως 2.700 €;

Η προσφορά της Opel ισχύει για όλα τα μοντέλα, από το Corsa, έως το Mokka, το νέο Astra, το Crossland και το Grandland.

  • -
  • -

Η Opel κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου προσφέροντας ένα ελκυστικό εμπορικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο να καλύψει τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν ένα καινούριο μοντέλο μέσω του προγράμματος «Επιδότησης Ανταλλαγής». Για να λάβεις την προσφορά και την έκπτωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς μια έκθεση της Opel. Εκεί, θα λάβεις μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο, η οποία υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του παλιού αυτοκινήτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 €, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

opel

Η Opel δίνει και εγγύηση τιμής

Μέσω του προγράμματος «Επιδότησης Ανταλλαγής», έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις το δημοφιλές Corsa, το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά για το 1ο τρίμηνο του 2023. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης το πολυβραβευμένο νέο Astra, καθώς και η ολοκληρωμένη γκάμα των SUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland.

Πλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Τέλος, όλα τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

opel

Διαβάστε επίσης: Ποιο Opel Mokka σε συμφέρει: Βενζίνη, diesel ή ηλεκτρικό Mokka-e;

Το πρόγραμμα ισχύει έως 30 Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα Επιδότησης  Ανταλλαγής παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...