Dacia: Πότε θα έρθει η νέα γενιά του Duster

Το επόμενο Duster βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης. Πότε όμως θα είναι έτοιμο και τι άλλο ετοιμάζει η Dacia;

  • -
  • -

Σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο επικεφαλής της Dacia, Denis Le Vot, σε βρετανικό Μέσο, μιλώντας για την επιτυχία της μάρκας, τις δυνατότητες της εταιρείας, την φιλοσοφία που θα ακολουθήσει όσον αφορά στην τιμολογιακή πολιτική και την επέκταση της γκάμας. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο best-seller SUV, το Duster και την επόμενη γενιά του.

dacia

Αρχικά, ο CEO της ρουμανικής φίρμας που ανήκει στον όμιλο Renault, είπε πως δεν είναι δυνατόν οι τιμές των αυτοκινήτων να αυξάνονται με τέτοιο ρυθμό, την ώρα μάλιστα που οι μισθοί των ανθρώπων παραμένουν σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Ο κύριος Le Vot υποστήριξε πως η Dacia θα συνεχίσει να είναι η πιο value for money μάρκα, καθώς αυτό είναι που την έχει εκτοξεύσει εμπορικά και την έχει κάνει τόσο επιτυχημένη σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τα δύο τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι πελάτες κινούνται προς τη Dacia, επιλέγοντας να αγοράσουν ένα Sandero, ένα Jogger και φυσικά το Duster.

dacia

Πότε θα δούμε το επόμενο Duster

Το πιο επιτυχημένο SUV της αγοράς όσον αφορά στους ιδιώτες πελάτες θα αναπτυχθεί περαιτέρω, προσφέροντας στους οδηγούς ένα πιο ελκυστικό πακέτο. Σύμφωνα με τον Denis Le Vot, η Dacia θα έχει έτοιμη τη νέα γενιά του Duster σε δύο περίπου χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το αυτοκίνητο, ωστόσο, είπε πως η φιλοσοφία του οχήματος θα παραμείνει ως έχει.

Διαβάστε τη Δοκιμή του ανανεωμένου Dacia Duster 1.3 TCe 150 EDC

dacia

Τέλος, αποκάλυψε πως η γκάμα των SUV θα επεκταθεί προς τα μεσαία οικογενειακά, με την προσθήκη της έκδοσης παραγωγής του Bigster. Το συγκεκριμένο μοντέλο τοποθετείται ουσιαστικά απέναντι από τα Peugeot 5008 και Skoda Kodiaq, έχοντας ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση, αποδοτικούς κινητήρες και προσιτή τιμή. Μάλιστα, βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα CMF που είδαμε και στα Nissan X-Trail και Renault Austral, γεγονός που συνεπάγεται εξαιρετική ευρυχωρία και οδική συμπεριφορά.

Πηγή: Auto Express

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...