Top 10 Μοντέλα 27 Μαρτίου-2 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 27 Μαρτίου-2 Απριλίου

Μία λίστα δημιουργημένη από όλους εσάς, τους αναγνώστες του GOCAR, αυτό είναι τα Top 10 Μοντέλα. Πάμε να δούμε ποια είναι εκείνα που κέρδισαν το ενδιαφέρον σας τις 7 μέρες που πέρασαν.

  • -
  • -

Σταθερότητα. Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την εβδομάδα που τελειώνει σήμερα, καθώς οι αλλαγές στη λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας είναι σημαντικά περιορισμένες. Είσοδοι και έξοδοι δεν υπάρχουν, ενώ οι διαφορές αφορούν εναλλαγές θέσεων.

Στην πρώτη θέση έχει κάνει κατάληψη εδώ και πολλές εβδομάδες το Toyota Yaris Cross, χωρίς να δείχνει διάθεση να φύγει σύντομα από εκεί, με το Suzuki Vitara να κρατάει τη δεύτερη θέση και το Toyota Yaris να κλείνει το βάθρο, έχοντας μία θέση πιο πίσω το Suzuki S-Cross.

Σε αυτό το σημείο ξεκινούν οι περιορισμένες αλλαγές. Στην πέμπτη θέση αυτή την εβδομάδα ανέβηκε το Suzuki Ignis, δύο πιο ψηλά από την προηγούμενη εβδομάδα. Αντίθετη πορεία ακολούθησε η BMW X1 και το Kia Picanto, τα οποία έχασαν από μία θέση καταλήγοντας στις θέσεις έξι και εφτά, αντίστοιχα.

Προς το τέλος της λίστας δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, όγδοο είναι και πάλι το Toyota Aygo X, ένατη η Skoda Fabia και τη δεκάδα κλείνει το Peugeot 408.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR, που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...