Μικρό crossover με κατανάλωση 5,2 lt/100 km, μηδενικά Τέλη και τιμή 17.000 € -Ποιο είναι;

Αν και με compact διαστάσεις, διαθέτει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία και συνδυάζει την οικονομία με τον περιπετειώδη χαρακτήρα.

  • -
  • -

Οι απαιτήσεις μας από τα αυτοκίνητα πόλης έχουν αλλάξει δραστικά μέσα στην τελευταία δεκαετία. Κάποτε, αρκούσε να ήταν φτηνά και να μην καίνε πολύ καύσιμο. Σήμερα θέλουμε να μπορούν να μας πάνε ακόμη και ταξίδι, να έχουν καλό εξοπλισμό για να μη μας λείπει τίποτα στην καθημερινότητά μας και να προσφέρουν όσο το δυνατό καλύτερη ασφάλεια, τομέας που πλέον -δικαίως- λαμβάνει πολλή προσοχή από τους κατασκευαστές και τους αγοραστές.

Γι’ αυτό το λόγο σήμερα επιλέξαμε ένα μοντέλο που τα καταφέρνει εξαιρετικά σε όλους αυτούς τους τομείς. Διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ 1,2 λίτρων, με ισχύ που φτάνει τους 84 ίππους. Αυτό του χαρίζει αξιοσέβαστες επιδόσεις και κυρίως χαμηλή κατανάλωση (5,2 lt/100 km) και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων (117 gr/km).

Από εκεί και πέρα το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το περιπετειώδες πακέτο εξοπλισμού που το συνοδεύει. Η ονομασία X-Line του χαρίζει crossover χαρακτηριστικά και εμφάνιση, μετατρέποντας ένα σύγχρονο αυτοκίνητο πόλης σε εξερευνητή για αποδράσεις έξω από το αστικό περιβάλλον. Απόλυτα λογικό αφού άλλωστε το Kia Picanto είχε εξ αρχής όλα τα εφόδια για να γίνει το ιδανικό μέσο για ταξίδια, με τον χώρο αποσκευών των 255 λίτρων να είναι από μεγαλύτερους στην κατηγορία.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την έκδοση 1.2 X-Line κόστους 17.290 €, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του κορεατικού μοντέλου.

picanto

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...