Τον έκλεψαν σε πάρκινγκ της εθνικής οδού – Πήραν μετρητά και Rolex άνω των 200.000 €!

Η ληστεία έγινε απογευματινές ώρες σε χώρο στάθμευσης της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

  • -
  • -

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο 221ο χλμ. του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης της εθνικής οδού, προκειμένου να μεταβούν στην τουαλέτα οι άλλοι επιβαίνοντες.

Ο οδηγός παρέμεινε στη θέση του και ανέμενε τους υπόλοιπους, όταν ένας άγνωστος, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, άρπαξε την τσάντα που βρίσκονταν εκτεθειμένη και τράπηκε σε φυγή. Ο 30χρονος οδηγός, παρότι αιφνιδιάστηκε, βγήκε αμέσως έξω από το όχημα και άρχισε να καταδιώκει τον δράστη. Αυτός όπως πήδηξε τη διαχωριστική περίφραξη που υπήρχε στα δεξιά του δρόμου και εξαφανίστηκε.

pathe

Είχε μέσα μετρητά και ρολόγια Rolex

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η ληστεία έγινε στο πάρκινγκ που υπάρχει μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Στυλίδας, κατά τις 7 το απόγευμα. Η τσάντα περιείχε 38.000 ευρώ σε μετρητά, δύο ρολόγια Rolex καθώς κι άλλα αντικείμενα αξίας, που υπολογίζονται μεταξύ 200.000 και 250.000 €!

Δείτε ακόμη: 91χρονη οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό, τράκαρε και έφυγε… «κυρία»

Βάσει των πρώτων στοιχείων, φαίνεται πως ο δράστης γνώριζε για τη τσάντα με τα αντικείμενα μεγάλης αξίας και ακολουθούσε το αυτοκίνητο, ενώ δεν αποκλείεται να είχε και συνεργό. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που εξετάζει και το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν κατά μήκος της εθνικής.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...