Έδωσε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης 960 φορές – Πήρε δώρο αυτοκίνητο!

Αυτή η κυρία από το 2005 προσπαθούσε να αποκτήσει άδεια οδήγησης. Τελικά τα κατάφερε μετά από χρόνια προσπαθειών κι ενώ ξόδεψε σχεδόν 12.500 € σε παράβολα και μαθήματα.

  • -
  • -

Είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης 960 φορές! Κι όμως, στην περίπτωση της Τσα Σα Σουν από τη Ν. Κορέα, συνέβη ακριβώς αυτό. Η 69χρονη κυρία, πήγε για πρώτη φορά στη σχολή προκειμένου να μάθει να οδηγεί το 2005. Αφού ολοκλήρωσε όλα τα μαθήματα, μετέβη για τις εξετάσεις. Όμως απέτυχε. Δεν το έβαλε κάτω και επιχείρησε ξανά. Απέτυχε και πάλι. Καθημερινά, επί 3 συναπτά έτη, από τη στιγμή που η νομοθεσία της χώρας της το επέτρεπε, έδινε εξετάσεις για δίπλωμα. Δεν τις πέρασε ποτέ.

Μετά από 3 χρόνια αποτυχιών έκανε ένα διάλειμμα. Επανήλθε δριμύτερη το 2008, σίγουρη ότι θα κατακτήσει την πολυπόθητη άδεια. Αυτή τη φορά έδινε 2 φορές την εβδομάδα, αλλά αποτύγχανε συνέχεια. Παρά την απογοήτευσή της, το πείσμα της δεν της επέτρεπε να παραιτηθεί. Τελικά, τα κατάφερε μετά από πολλά χρόνια κι ενώ ξόδεψε 12.500 € σε παράβολα και μαθήματα. Το δίπλωμα το πήρε την 960η φορά.

Η Kia της έκανε δώρο αυτοκίνητο

Το σίριαλ της απόκτησης διπλώματος της συγκεκριμένης κυρίας μετατράπηκε σε παγκόσμια είδηση. Ακόμη και αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Kia έδειξαν ενδιαφέρον για την υποψήφια οδηγό. Μάλιστα, η κορεατική μάρκα, επιδεικνύοντας συμπόνια, αλλά και θέρμη μπρος στο πείσμα της Τσα Σα Σουν, της έκανε δώρο ένα καινούριο αυτοκίνητο, αξίας τότε 13.000 €.

Διαβάστε επίσης: Νέος ΚΟΚ: Οι 4 παραβάσεις που χάνεις το δίπλωμα για 5 χρόνια

Η ιστορία συνέβη πριν καιρό, αλλά μέσα από τα social media, επανήλθε εκ νέου στο προσκήνιο, με τους χρήστες να την αναπαραγάγουν με φρενήρεις ρυθμούς και να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Απολύτως λογικό φυσικά, καθώς οι 960 φορές θα παραμείνουν πιθανότατα, παγκόσμιο ρεκόρ για πάντα.

Πηγή: mirror.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...