Ελληνίδα γιαγιά σε Subaru 600 ίππων: «Αχ, Παναγία μου!»... [video]

Η συνομιλία γιαγιάς και εγγονού είναι επική. Μόλις ο νεαρός πάτησε το γκάζι, η γιαγιάκα πετάχτηκε στον «αέρα» από την τρομάρα της.

  • -
  • -

Ο εγγονός μόλις πήρε το καινούριο το αυτοκίνητο. Είναι ένα βελτιωμένο Subaru Impreza STi, το οποίο όπως αναφέρει ο ίδιος στο κανάλι του στο YouTube αποδίδει 600 ίππους. Η γλυκύτατη κυρία θέλησε να κάνει μια βόλτα με το νέο απόκτημα του παιδιού, καθώς μετά έπρεπε να επιστρέψει σπίτι για να μαγειρέψει. «Κοτόπουλο με ρύζι για το παιδί, κοτόπουλο με χυλοπίτες για τους άλλους», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια οδηγεί ένα Starlet, οπότε το «μπαμ-μπουμ» που κάνει το Subaru της φάνηκε περίεργο. Ο νεαρός για να της κάνει πλάκα, της είπε πως είναι χαλασμένο. Η χαριτωμένη γιαγιά φάνηκε να το πιστεύει.

«Αχ Παναγιά μου, σταμάτα!»

Η βόλτα λοιπόν ξεκινά χαλαρά μέσα στην πόλη του Βόλου. Η γιαγάκα απολαμβάνει τη συζήτηση, αλλά όταν πλησιάζουν σε ένα άνοιγμα, ο Αλέξης πατά το γκάζι. Το Subaru επιταχύνει βίαια και η 83χρονη παθαίνει το πρώτο σοκ. Ανασηκώνεται, προσπαθεί να κρατηθεί και φωνάζει: «Αχ Παναγιά μου, Αλέξη σταμάτα, σταμάτα καλέ».

Διαβάστε επίσης: Αυτή η 79χρονη αγόρασε το πέμπτο της VW Golf GTI

Λίγο αργότερα του λέει: «Θες να με κοψοχολιάσεις»! Παρά την τρομάρα της όμως γελάει όμως και του συστήνει να μην τρέχει έτσι όταν είναι μόνος του. Όταν ο Αλέξης της προτείνει να πάνε μέχρι Πήλιο, του απαντά: «Όχι, φτάνει, θέλω να μαγειρέψω κιόλας. Άπαπα, τρόμαξα».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το κανάλι TechItSerious και απολαύστε τη γιαγιά. Επική κυρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...