Νέο video: Δοκιμάζουμε το Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD

Το νέο C-SUV αποτελεί το εισιτήριο της Toyota για την κορυφή της κατηγορίας καθώς είναι εφοδιασμένο με σύγχρονες και αποδοτικές τεχνολογίες, δίνοντας έμφαση στην πρακτικότητα και την άνεση.

  • -
  • -

Με την Toyota να έχει την τάση ότι πιάνει… ή μάλλον δημιουργεί να γίνεται χρυσός, δεν γίνεται να μην είμαστε προϊδεασμένοι για την επιτυχία που πιθανότατα θα έχει το νέο SUV της. Οι Ιάπωνες χρησιμοποίησαν τα δυνατά τους χαρτιά, μεταξύ τον οποίων είναι φυσικά και η επί σειρά ετών εμπειρία στην υβριδική τεχνολογία για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο που τσεκάρει όλα τα κουτάκια της C-SUV κατηγορίας.

Η Toyota θεωρείται από τους πρωτοπόρους στην υβριδική τεχνολογία και στην Corolla Cross συναντάμε για πρώτη φορά την 5η γενιά του συστήματος με την απόδοση πλέον να φτάνει τους 197 ίππους. Κάπως έτσι έχουμε ένα σύγχρονο, άνετο, αποδοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό SUV που όπως όλα δείχνουν θέλει να σαρώσει στο segment των μεσαίων οικογενειακών crossover. Για να μάθετε περισσότερα δείτε την video-δοκιμή παραπάνω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...