Γυναίκα οδηγός Ταξί παραβίασε τα πάντα – Έφαγε πρόστιμο 5.000 €

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις παραβάσεις είχε κάνει η οδηγός Ταξί. Έπεσε όμως στη «φάκα» και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

  • -
  • -

Το φαινόμενο της σκόπιμης επέμβασης στο ταξίμετρο, στη μη έκδοση αποδείξεων και των παράνομων κομίστρων, λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις στα Ταξί. Οι ελεγκτές τόσο στην Περιφέρεια Αττικής, όσο και στη Θεσσαλονίκη, σε κάθε τυχαίο έλεγχο, βγάζουν «λαβράκια».

Πρόσφατα, μια οδηγός Ταξί στην Αθήνα, εντοπίστηκε να πραγματοποιεί αντικανονικά πολλαπλή μίσθωση, να εισπράττει κόμιστρο πέραν του νομίμου και να έχει επέμβει σκόπιμα στη λειτουργία της ταμειακής μηχανής μπλοκάροντάς την, προκειμένου να μην εκδίδει αποδείξεις. Φυσικά, οι ελεγκτές δεν τις χαρίστηκαν, επιβάλλοντας επί τόπου πρόστιμο 5.000 €.

Επιπλέον 10.000 € πρόστιμο σε άλλους δύο οδηγούς Ταξί

Επίσης, επεβλήθη πρόστιμο 5.000 € σε οδηγό Ταξί στην Αθήνα, διότι διαπιστώθηκε ότι είχε επέμβει σκόπιμα στο ταξίμετρο θέτοντάς το σε δοκιμαστική λειτουργία, προκειμένου να μην εκδίδει αποδείξεις και να διαφεύγει την καταβολή του ανάλογου φόρου. Στο εκτύπωμα της ταινίας των αποδείξεων βρέθηκαν 6 «σφάλμα στη μετάδοση», αντί των νομίμων αποδείξεων.

Δείτε εδώ το Ταξί Tesla στην Ελλάδα και την αποκλειστική συνέντευξη

Ακόμη 5.000 € επιβλήθηκαν σε άλλον οδηγό, διότι είχε επέμβει στη λειτουργία της ταμειακής μηχανής. Με ειδικό συνδυασμό πλήκτρων την είχε θέσει σε κατάσταση αναμονής, δηλαδή την μπλόκαρε, ώστε να μην εκδίδει αποδείξεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...