Top 10 Μοντέλα 13-19 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 13-19 Μαρτίου

Ακριβώς τα ίδια μοντέλα με την προηγούμενη εβδομάδα αλλά με σημαντικές ανακατατάξεις μεταξύ τους.

  • -
  • -

Αρκετές οι αλλαγές στο Top 10 της περασμένης εβδομάδας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Η λίστα των αυτοκινήτων παρέμεινε ίδια με αλλά οι ανακατατάξεις ήταν αρκετές. Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται φυσικά για ακόμη μία φορά στην κορυφή, με το supermini αδερφάκι του, το Toyota Yaris να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Μεταξύ τους βρέθηκε το Suzuki Vitara, ενώ στο νούμερο 4 έχουμε την BMW X1 που έχασε μία θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Το μικρό Toyota Aygo X, κλείνει την πρώτη 5άδα, έχοντας ανέβει από το νούμερο 8.

Από εκεί, το Renault Arkana έπεσε από την 2η θέση στην 6η, αλλά τα Kia Picanto και Skoda Fabia ανέβηκαν στα νούμερα 7 και 8 από τις θέσεις 9 και 10 που βρισκόντουσαν πριν μία εβδομάδα. Έτσι ομαδικά κινήθηκαν και τα Suzuki S-Cross και Suzuki Ignis, τα οποία έχοντας την ίδια σειρά, έφυγαν από τις θέσεις 6 και 7 για να κλείσουν την πιο πρόσφατη δεκάδα στα νούμερα 9 και 10, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...