Υβριδικό B-SUV με 240 ίππους, κατανάλωση 1,9 lt/100 km και μηδενικά Τέλη – Ποιο είναι;

Χρησιμοποιεί ένα θρυλικό όνομα της SUV κατηγορίας μαζί με plug-in hybrid τεχνολογία και τα βάζει στην πιο δημοφιλή crossover κατηγορία.

  • -
  • -

Ο κατασκευαστής του μοντέλου που θα δείτε παρακάτω αποτελεί πιθανότατα την πιο καταξιωμένη και αναγνωρίσιμη μάρκα της SUV κατηγορίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το όνομα του έχει γίνει κυριολεκτικό συνώνυμο του segment. Θέλοντας λοιπόν να παραμείνει στο προσκήνιο, η συγκεκριμένη μάρκα έπρεπε να εκσυγχρονιστεί και να περάσει σιγά σιγά και αυτή στην ηλεκτρική εποχή.

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να γίνουν τα σωστά βήματα μετάβασης χρησιμοποιώντας τον υβριδισμό. Οι τεχνολογίες mild και plug-in λοιπόν έχουν ενσωματωθεί στην ήδη υπάρχουσα γκάμα, με το crossover του σημερινού άρθρου να μην αποτελεί εξαίρεση.

Αποτελεί μέλος της B-SUV κατηγορίας, προσφέροντας μία μίξη compact διαστάσεων, άνεσης και υβριδικής τεχνολογίας διαφόρων ειδών. Εμείς θα επικεντρωθούμε στο κορυφαίο plug-in hybrid σύνολο, το οποίο αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα της κατηγορίας γενικότερα. Με 240 ίππους, το Jeep Renegade 4xe καταφέρνει να συνδυάσει τις κορυφαίες επιδόσεις με ασύγκριτη οικονομία.

Πώς μεταφράζεται αυτό σε νούμερα; Έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που από την μία καταφέρνει να ολοκληρώσει το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 7,1 sec, αλλά ταυτόχρονα η κατανάλωση του σε κύκλο WLTP δεν ξεπερνά τα 1,9 lt/100km! Αντίστοιχα χαμηλές είναι και οι εκπομπές CO2 φυσικά, κάτι που μεταφράζεται σε μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη ήπια υβριδικά γκάμα που χρησιμοποιεί τεχνολογία e-Hybrid.

renegade

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...