Ανατινάζοντας μια BMW M5 με εκρηκτικά και... φλεγόμενα βέλη [video]

O συγκεκριμένος Ρώσος αρέσκεται στο να ανατινάζει πανάκριβα αυτοκίνητα, επιδεικνύοντας τα ανδραγαθήματά του στο διαδίκτυο.

  • -
  • -

Στον βωμό των κλικς και της δόξας του διαδικτύου δεν υπάρχουν όρια για κάποιους. Στο ΥouΤube μπορείς να βρεις αμέτρητες περιπτώσεις ανθρώπων που για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους για προβολή, προβαίνουν σε πράξεις που δεν έχουν καμία λογική.

Τρανό παράδειγμα ένας Ρώσος vlogger με το όνομα Litvin. Ο πρωταγωνιστής, αντλώντας ικανοποίηση από τα εκατομμύρια views και τα αμέτρητα σχόλια, συνηθίζει να ανατινάζει αυτοκίνητα, κυρίως γερμανικής προέλευσης. Έπειτα από την Mercedes-AMG GT 4Door Coupe, τον Οκτώβριο του 2020, ο Litvin πήρε μια νέας γενιάς BMW M5, μετέβη έως τη ρωσική στέπα και υπό τις ιαχές θριάμβου των φίλων του, έβαλε μπουρλότο στο πανίσχυρο sport sedan.

m5 blow

Από το όλο σκηνικό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο σουρεαλισμός. Ο Ρώσος, για να δείξει πόσο ατρόμητος είναι, έβγαλε τα ρούχα του μέσα στην παγωνιά και έμεινε μόνο με το εσώρουχο και τη γούνα για.. αρματωσιά.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΕΝΟΣ TESLA ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΟ

Αφού τοποθέτησε μια ποσότητα εκρηκτικών στη M5, περίλουσε το αμάξωμα με βενζίνη. Στη συνέχεια πήρε το τόξο και με φλεγόμενα βέλη επιχειρούσε να πετύχει τον στόχο. Κάποια στιγμή τα κατάφερε, τινάζοντας στον αέρα τη BMW. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ποζάρει στο φλεγόμενο όχημα, το οποίο δεν άνηκε στον ίδιο, αλλά σε έναν φίλο του, που προφανώς παρακολουθούσε με περηφάνια τη διαδικασία διάλυσης.

Όσο για τον εγχείρημά του ήταν απόλυτα επιτυχημένο, καθώς σε λίγες ώρες, το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...