Γίνεται να κάνεις leasing αλλά να το διακόψεις όποτε θες;

Συνήθως, τα συμβόλαια χρήσης αυτοκινήτου μέσω leasing έχουν συγκεκριμένη διάρκεια. Υπάρχει τρόπος… απαλλαγής από την συγκεκριμένη δέσμευση;

  • -
  • -

Στον κόσμο του leasing αυτοκινήτου, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορες προτάσεις της αγοράς. Ένας από τους πιο συνηθισμένους όρους που θα βρει στα περισσότερα συμβόλαια, είναι η χρονική διάρκεια της μίσθωσης. Συνήθως, πρόκειται για περίοδο 48 μηνών, μέσα στην οποία ο χρήστης υποχρεώνεται να κρατήσει το αυτοκίνητο, χωρίς να έχει δικαίωμα άμεσης επιστροφής του αν δεν το χρειάζεται άλλο ή αλλαγής, σε περίπτωση που θέλει να το αντικαταστήσει με διαφορετικό μοντέλο.

Ωστόσο, η FlexCar βλέπει τις πραγματικές ανάγκες των ενδιαφερόμενων και προσφέρει έναν άκρως προσωποποιημένο τρόπο χρήσης των leasing αυτοκινήτων της. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ευελιξίας που χαρακτηρίζει την εταιρεία, τα συμβόλαια που υπογράφει ο πελάτης είναι αορίστου χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κρατήσει το αυτοκίνητό του όσο θέλει, ακόμη και πάνω από το συνηθισμένο όριο των 48 μηνών ή να το επιστρέψει νωρίτερα. Με ακόμη πιο απλά λόγια, κρατάει το όχημα όσο το χρειάζεται εκείνος, δίχως να περιορίζεται από όρους και… πέναλτι, με μοναδικό τίμημα την αξία του FlexDeposit, ποσό που ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα.

Πότε μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο με μέγιστο όφελος;

Η FlexCar προσφέρει τα αυτοκίνητά της με δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής. Αυτό σημαίνει ότι στην έναρξη του leasing, ο χρήστης πρέπει να καταβάλει μόνο το FlexDeposit, το οποίο ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα. Αν αποφασίσει να διακόψει το συμβόλαιό του μετά τους 36 μήνες, το συγκεκριμένο ποσό επιστρέφεται στο ακέραιο χωρίς καμία απώλεια. Σε περίπτωση που αποφασίσει να γυρίσει πίσω το αυτοκίνητό του μέσα σε λιγότερους από 36 μήνες, τότε μπορεί να το πράξει, χωρίς να του επιστραφούν τα χρήματα του FlexDeposit.

Μπορώ να αλλάξω αυτοκίνητο χωρίς χρέωση;

Στην FlexCar, υπάρχει η ευελιξία αλλαγής αυτοκινήτου όποτε το θελήσει ο χρήστης. Για πελάτες με συνολική διάρκεια συμβολαίου άνω των 24 μηνών, δεν επιβάλλεται καμία απολύτως χρέωση στην αλλαγή αυτοκινήτου, πέρα από τη διαφορά που προκύπτει στο αντίτιμο του μηνιαίου μισθώματος μεταξύ των δύο μοντέλων. Αν ο χρήστης θελήσει να αλλάξει αυτοκίνητο πριν κλείσει 24 μήνες από την έναρξη συνεργασίας του με την FlexCar, τότε μπορεί να το κάνει, πληρώνοντας μόνο το FlexDeposit.

Βρείτε τώρα το δικό σας αυτοκίνητο στη FlexCar και γνωρίστε το πιο ευέλικτο leasing

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...