Hyundai: Πόση διάρκεια ζωής έχουν τα i10, i20 και i30;

Η Hyundai αλλάζει και παρουσιάζει συνεχώς εξαιρετικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τι γίνεται όμως με το μέλλον των γνωστών μας μοντέλων της;

  • -
  • -

Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι πόροι της αυτοκίνησης επενδύονται στην ηλεκτροκίνηση. Η Hyundai έχει ήδη πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην γκάμα της, ενώ διαρκώς πολλαπλασιάζονται με άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα όπως το νέο ηλεκτρικό Kona, το Ioniq 5 ή το Ioniq 6. Η εταιρεία από την Νότια Κορέα όμως, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τις «παραδοσιακές δυνάμεις» της. Για παράδειγμα, τα άκρως δημοφιλή i10, i20 και i30 θα συνεχίσουν για αρκετό καιρό ακόμη να αποτελούν μέρος των καταλόγων της.

Η Hyundai θα κρατήσει τα δημοφιλή μοντέλα της

Ο επικεφαλής της Hyundai Ευρώπης, Michael Cole, μίλησε στο βρετανικό Autocar σχετικά με τις πιο προσιτές «σειρές» της γκάμας. «Σχεδιάζουμε τη στρατηγική μας σχετικά με τα μοντέλα που θα τοποθετηθούν κάτω από το νέο Kona μακροπρόθεσμα. Προς το παρόν, τα i10, i20 και i30 είναι μέρος του σχεδίου μας. Ακόμη και για επόμενες γενιές τους. Κοιτάμε τι έχουμε στα χέρια μας. Αλλά το τι ακριβώς θα γίνει, δεν μπορώ να το πω σήμερα» ήταν τα λόγια του. Φυσικά, η μάρκα θα συνεχίσει να δίνει λύσεις σε εκείνους που ζητούν πιο προσιτά αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Πότε έρχεται Ελλάδα το καινούργιο Hyundai Kona;

Ο Michael Cole, συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Υπάρχει αγορά και κάτω από το Kona, ακόμη και με παραδοσιακά αμαξώματα όπως τα hatchback. Δεν θέλουμε να χάσουμε κανέναν πελάτη, δεν θέλουμε να απομακρυνθούμε από καμία ομάδα πελατών. Πρέπει να σκεφτούμε εκείνους που αγοράζουν τα i10, i20 και i30. Πώς θα μπορούσε να είναι για εκείνους το μέλλον της ηλεκτροκίνησης; Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα στραφούν σε ένα Kona ή ένα Ioniq 5. Για αυτό και θέλουμε να δούμε τι θα συμβεί κάτω από το Kona».

Δείτε ακόμα Οδηγούμε το νέο Hyundai IONIQ 6

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...