Jeep: Μπορείς να πλύνεις την καμπίνα του Wrangler με το λάστιχο! [video]

Δες πως τα νέα αξεσουάρ Jeep Performance Parts κάνουν το σαλόνι των Wrangler ανθεκτικό σε όλες τις συνθήκες.

  • -
  • -

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Jeep Wrangler είναι η δυνατότητα που προσφέρει στον χρήστη να αφαιρεί με ιδιαίτερη ευκολία τμήματα του αμαξώματος, όπως οι πόρτες και η οροφή, για μια απόλυτη επαφή με τη φύση στις εκτός δρόμου εξορμήσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να κάνει απαιτητική τη διαδικασία καθαρισμού του εσωτερικού, με δεδομένο ότι το θρυλικό μοντέλο έχει τη δυνατότητα να περάσει από τις πλέον δύσβατες διαδρομές με λάσπη χιόνι ή άμμο. Για αυτό το λόγο, η Jeep Performance Parts σχεδίασε δύο νέα αξεσουάρ, τα οποία διευκολύνουν τους κατόχους Jeep Wrangler να προστατεύσουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους και να κάνουν πολύ πιο εύκολο τον καθαρισμό του.

Το πρώτο από αυτά είναι ένα νέο πάτωμα από αντιολισθητικό πλαστικό υψηλής αντοχής, το οποίο καλύπτει το εσωτερικό και κάνει εξαιρετικά εύκολο τον καθαρισμό του, ακόμα και από λάσπες. Η σχεδίαση του καλύμματος αξιοποιεί επίσης τις οπές στράγγισης με τις οποίες είναι εφοδιασμένα όλα τα Wrangler. Το ανθεκτικό πάτωμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα και αποτελείται από πολλές στρώσεις οι οποίες παρέχουν μόνωση από τον εξωτερικό θόρυβο και τη ζέστη.

wrangler

Αντίστοιχα, οι επενδύσεις των καθισμάτων από ανθεκτικό στη χρήση βινύλιο της Katzkin επιτρέπουν στο χρήστη να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του χωρίς να φοβάται ότι θα προκαλέσει φθορά στα καθίσματα. Ο καθαρισμός τους γίνεται εξαιρετικά εύκολα, με την υγρασία και το νερό να μην επηρεάζουν την αντοχή της κατασκευής. Όπως και στην περίπτωση του πατώματος, οι συγκεκριμένες επενδύσεις είναι επίσης διαθέσιμες μόνο σε μαύρο χρώμα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Τα δύο νέα αξεσουάρ προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, στην ανάπτυξη μούχλας και βακτηριδίων, αλλά και τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η χρήση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Jeep Performance Parts: «είναι τόσο ανθεκτικά που μπορούν να αντέξουν ακόμα τη σκληρή χρήση του εσωτερικού που κάνουν τα παιδιά!».

Μπορείτε να δείτε τα δύο καινοτόμα αξεσουάρ της Jeep Performance Parts για το Jeep Wrangler στο video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...