Toyota Corolla vs Volkswagen Golf – Δείτε τι ψηφίσατε

Διαλέξαμε δύο εκδόσεις στο ίδιο επίπεδο τιμής και η μάχη ανάμεσα στα δύο πιο δημοφιλή μικρομεσαία αυτοκίνητα όλων των εποχών, έβγαλε… νικητή!

  • -
  • -

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα συγκεντρώνουν ένα σεβαστό ποσοστό από τις πωλήσεις στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα μοντέλα που πάντα συγκέντρωναν το μεγαλύτερο κοινό, είναι το Toyota Corolla και το Volkswagen Golf. Τα δύο αυτοκίνητα είναι εντελώς αντίθετα ως προς τη φιλοσοφία τους, όμως εξυπηρετούν τους ίδιους σκοπούς. Αυτό σημαίνει ότι απευθύνονται στο ίδιο αγοραστικό κοινό, όμως οι τελικοί αγοραστές κάθε ενός έχουν εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες.

Εμείς, βρήκαμε δύο εκδόσεις του Toyota Corolla και του Volkswagen Golf με ίδια τιμή. Η διαφορά μεταξύ τους ήταν μόλις 30 €, οπότε κάθε ένας θα έπρεπε να επιλέξει με βάση το γούστο του ανάμεσα στα δύο, εφόσον κανένα δεν υπερτερούσε σε χρήματα. Τα βάλαμε δίπλα-δίπλα, αναλύσαμε τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, την κατανάλωση και όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα στοιχεία και σας αφήσαμε να… επιλέξετε!

Toyota Corolla ή Volkswagen Golf;

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν… ξεκάθαρο. Αναδείχθηκε νικητής με μεγάλη διαφορά, παίρνοντας το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων. Πιο συγκεκριμένα, το Toyota Corolla ήταν αυτό που κέρδισε την ψηφοφορία, παίρνοντας με το μέρος του το 63 %! Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνιστής, το Volkswagen Golf, πήρε το 37 % των ψήφων.

Ωστόσο, εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μοντέλα της Toyota είναι απίστευτα δημοφιλή στις ψηφοφορίες μας και σπάνια θα… χάσουν όταν βρίσκονται μέσα στις επιλογές. Πρόκειται για μια ακόμη φορά που επιβεβαιώθηκε ο κανόνας και μάλιστα, με αρκετά φυσιολογική διαφορά. Πολλές φορές, τα έχουμε δει να συγκεντρώνουν ακόμη και πάνω από το 80 % των ψήφων!

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ.

*Τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...