Toyota Aygo X: Οι τιμές του στην Ελλάδα

Το Aygo X είναι από τα πιο στιλάτα αυτοκίνητα πόλης, καταναλώνει ελάχιστο καύσιμο, έχει άκρως μοντέρνο εσωτερικό, φοράει ζάντες έως 18 ιντσών και δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

  • -
  • -

Η Toyota έχει αναβαθμίσει σημαντικά την γκάμα της, διαθέτοντας μοντέλα που διακρίνονται για τα νεανικά χαρακτηριστικά τους, τις προηγμένες τεχνολογίες, τους οικονομικούς κινητήρες και τον πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης. Από το Yaris, έως το Yaris Cross, το Corolla Cross, το C-HR και το RAV4, η ιαπωνική μάρκα καλύπτει κάθε απαίτηση των υποψηφίων αγοραστών και προφανώς τα βαλάντια.

aygo x

Όλα τα οχήματα της Toyota διαθέτουν εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, γεγονός που αποδεικνύεται από τις πωλήσεις. Το πιο προσιτό όλων είναι το Aygo X, ένα αυτοκίνητο με χαρακτηριστικά crossover και την ευελιξία ενός city car. Ο τολμηρός σχεδιασμός του, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι επιβλητικές ζάντες αλουμινίου 17 και 18 ιντσών, οι προβολείς LED, το σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με ασύρματη σύνδεση και HD οθόνη 9’’, καθώς και οι εμπνευσμένες επιλογές στις επενδύσεις, το καθιστούν πρωταγωνιστή.

aygo x

Πόσο κοστίζει το Aygo X

Το Aygo X προσφέρεται στην Ελλάδα σε 17 εκδόσεις εξοπλισμού, έχοντας κάτω από το καπό τον οικονομικότατο βενζινοκινητήρα των 1.000 κ.εκ., που εξασφαλίζει κατανάλωση της τάξης των 4,8 λίτρων και εκπομπές ρύπων τόσο χαμηλές που απαλλάσσουν το μοντέλο σε όλες του τις εκδόσεις από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Toyota Aygo X

aygo x

Η τιμή του μικρού crossover της Toyota, ξεκινά από τα 15.470 € στη βασική έκδοση Χ και φθάνει έως τα 22.060 € στην κορυφαία X Limited με το αυτόματο κιβώτιο CVT. Για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Aygo X και τα στοιχεία εξοπλισμού πατήστε εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...