Νέο video: Δοκιμάζουμε το Jeep Compass e-Hybrid

Ένα mild hybrid SUV διαφορετικό από όλα τα άλλα, που έχει ως πρώτο στόχο την αποδοτικότητα και την οικονομία έρχεται στον φακό του GOCAR.

  • -
  • -

Με τη Jeep να συνεχίζει σταθερά και με αμείωτο ρυθμό τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, με το πρώτο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής, το Avenger, να έχει ήδη αναδειχθεί και Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς παρακαλώ, εμείς δοκιμάζουμε μία πιο ήπια εξηλεκτρισμένη νέα έκδοση του δημοφιλούς Compass. Όμως, ο τίτλος e-Hybrid που συνοδεύει το όνομα του οικογενειακού αμερικανικού SUV δεν αποτελεί «κράχτη» για ακόμη ένα απλό mild hybrid μοντέλο.

Αντιθέτως, το έξυπνο και αποδοτικό κινητήριο σύνολο που βρίσκεται κάτω από το καπό κρύβει πολλά περισσότερα, ενισχύοντας τον αποδοτικό και οικονομικό χαρακτήρα του Compass. Με κινητήρα βενζίνης 1.5 και με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 20 ίππων τοποθετημένο στο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, προσφέρει μειωμένη κατανάλωση και υψηλό επίπεδο άνεσης, ενώ παράλληλα το μοντέλο παραμένει στα πλαίσια που έχει θέσει το βαρύ όνομα της Jeep.

Δείτε την video-δοκιμή παραπάνω, ενώ αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε εδώ την αναλυτική δοκιμή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...