Ετοιμοπαράδοτα Ford στην Ελλάδα: Ποια μοντέλα αποκτάς άμεσα;

Η Ford έχει εξασφαλίσει για την ελληνική αγορά περιορισμένο αριθμό επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της με άμεση διαθεσιμότητα.

  • -
  • -

Ανταποκρινόμενη στη σταθερά υψηλή ζήτηση των Ελλήνων πελατών για όλα τα μοντέλα της, η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford καθιστά τώρα ακόμα πιο εύκολη την απόκτησή τους, εξασφαλίζοντας στη χώρα μας την άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση ενός περιορισμένου αριθμού νέων οχημάτων που καλύπτουν τόσο τις επιβατικές όσο και τις επαγγελματικές προτάσεις της γκάμας της.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να παραγγείλουν και να παραλάβουν άμεσα το Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το crossover Puma στα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby. Ταυτόχρονα, το δημοφιλές SUV Kuga είναι άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του plug-in υβριδικού SUV Explorer. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα τις καταιγιστικές επιδόσεις, την κορυφαία αυτονομία κίνησης και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του ηλεκτρικού «pony» της Ford τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Και τα επαγγελματικά Ford με άμεση παράδοση

Ford Transit Courier

Για τους επαγγελματίες οδηγούς της χώρας, η Ford εξασφάλισε άμεση διαθεσιμότητα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend. Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση τόσο το κορυφαίο Ranger Raptor με τον καταξιωμένο ντίζελ κινητήρα 2.0 EcoBlue 213 PS, όσο και το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο κινητήρα 3.0 EcoBoost V6 292 PS της Ford.

Δείτε ακόμα Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραγγελία αλλά και την άμεση παράδοση του μοντέλου που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...