Τούμπαρε εκχιονιστικό στον Αλμυρό – Δείτε το video!

Η κακοκαιρία Barbara ήταν τόσο έντονη που οδήγησε στο ντελαπάρισμα ακόμη κι ενός από τα μηχανήματα αποχιονισμού.

  • -
  • -

Μέχρι και χθες, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου υπήρχαν περιοχές που επηρεάζονταν από την κακοκαιρία Barbara η οποία έφερε χιονοπτώσεις ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας προβλήματα σε πολλά σημεία.

Μία από τις περιοχές που δέχτηκαν μεγάλα ύψη χιονιού ήταν ο Βόλος και ευρύτερα η Μαγνησία, με το video του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου να είναι χαρακτηριστικό της κινητοποίησης αλλά και της έντασης που επικρατεί σε τέτοιες καταστάσεις.

Δείτε ακόμα: Κακοκαιρία Barbara σε video: Η Αθήνα χιονισμένη από ψηλά

Συγκεκριμένα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Αλμυρό. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 13:00 και στο ύψος της Παναγίας Ξενιάς στην περιοχή Αλμυρού φορτηγό αλατιέρα των συνεργείων αποχιονισμού έφυγε εκτός δρόμου και ντελαπάρισε, ευτυχώς, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Στο σημείο βρισκόταν και ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είδα από κοντά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των μελών του συνεργείου αποχιονισμού να επαναφέρουν το όχημα και να συνεχίσουν τον αποχιονισμό των δρόμων. Είμαστε όλοι ευγνώμονες για τις προσπάθειές τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη!». Ο βουλευτής ανέβασε και σχετικό video στο facebook.

Πηγή: onlarissa.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...