Κακοκαιρία Barbara σε video: Η Αθήνα χιονισμένη από ψηλά

Η κακοκαιρία Barbara έντυσε μεγάλο μέρος της Αθήνας στα λευκά, δημιουργώντας ένα πανέμορφο θέαμα, το οποίο αποτυπώνεται σε ένα video που έχει τραβηχτεί από ψηλά.

  • -
  • -

Barbara ονομάστηκε η πρώτη σοβαρή κακοκαιρία για φέτος, η οποία ήταν σφοδρή και μέσα σε ένα βράδυ γέμισε με χιόνι το μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας, παρά το γεγονός ότι ο φετινός χειμώνας ήταν ένας από τους πιο ήπιους που έχει δει η χώρα εδώ και δεκαετίες.

Το θέαμα που δημιουργήθηκε από τις έντονες χιονοπτώσεις της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, αλλά και της νύχτας που ακολούθησε ήταν εκπληκτικό, καθώς ντύθηκαν στα λευκά ακόμα και σημεία όπως η Ακρόπολη και το Σύνταγμα.

Δείτε ακόμα: Μπορεί ένα Tesla να κινηθεί αυτόνομα στο χιόνι; [video]

Η Barbara έφερε χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας

Η ομάδα Up Stories ειδικεύεται στη δημιουργία video τραβηγμένων με drone και αυτό ακριβώς έκανε στην κακοκαιρία Barbara. Δημιούργησε ένα video το οποίο αναδεικνύει το όμορφο τοπίο που δημιουργεί το λευκό πέπλο του χιονιού, ειδικά σε σημεία που δεν είναι συνηθισμένη η παρουσία του όπως το κέντρο της Αθήνας.

Σίγουρα η Barbara έχει δημιουργήσει και προβλήματα σε διάφορες περιοχές, ειδικά εκείνες στις οποίες τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα, όμως αυτό δεν αναιρεί την ομορφιά που δίνει το χιόνι σε ένα τοπίο και ειδικά όταν αυτό το τοπίο είναι αστικό.

Δείτε στο video που ακολουθεί τις μοναδικές εικόνες που κατέγραψε το drone.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...