Δείτε και ακούστε τον Μπέο να ρίχνει «μπινελίκια» στα εκχιονιστικά μηχανήματα

Απολαυστικός για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Βόλου, κυνηγά τα εκχιονιστικά μηχανήματα στους δρόμους της πόλης.

  • -
  • -

Ο Βόλος «χτυπήθηκε» από σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με το χιόνι να καλύπτει την πόλη. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βγήκαν στους δρόμους για να καθαρίσουν, με τον Αχιλλέα Μπέο να παρακολουθεί την κατάσταση.

Ωστόσο, οι χειριστές, φαίνεται πως δεν ήταν και οι πλέον έμπειροι, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την «έκρηξη» του δημάρχου. Ο κύριος Μπέος, έγινε έξαλλος με αυτά που έβλεπε, ξεστομίζοντας αρκετά «γαλλικά».

Είναι για τρέλα

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει βγει στους χιονισμένους δρόμους της πόλης της Μαγνησίας με το αυτοκίνητό του, ώστε να έχει ιδία άποψη για το τι συμβαίνει στο οδικό δίκτυο. Οι χειριστές των εκχιονιστικών δεν τα πάνε και πολύ καλά όμως.

Ο ένας έχει τοποθετήσει λάθος το «μαχαίρι», πετώντας το χιόνι που υποτίθεται καθαρίζει ο πρώτος στο ίδιο σημείο. Ο δήμαρχος, γνωστός για τα επικά ξεσπάσματά του, βγαίνει εκτός εαυτού. Κάνει αναστροφή και τους ακολουθεί. Αρχίζει να φωνάζει «τρελαίνομαι μαζί τους». Πατάει κόρνα και σταματά μπροστά σε ένα από τα εκχιονιστικά. Κατεβαίνει κάτω μέσα στον χιονιά και ξεκινά το σόου.

Απολαύστε τον. Τα δίκια του πάντως τα έχει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...